Екскурзии в Италия

Карнавал във Венеция 2017 - Вариант 1 - Петдневна
Код на оферта: 153424
Маршрут:  Пловдив - София - Белград - Загреб - Любляна - Венеция - Верона - Венеция - Любляна - Загреб - Белград - София - Пловдив

цена от
335 лв.
5 дни / 2 нощувки
Транспорт: Автобус

Дати:  

Принтирай
 




Карнавал във Венеция 2017 - Вариант 1 - Петдневна


ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН - 10.00 ч. – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят / 13.00 ч. – отпътуване от София, от Централна автогара София – сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 12.30 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград – Загреб – Любляна – Венеция. Нощен преход.

ВТОРИ ДЕН - Сутринта пристигане в Италия. Разглеждане забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко”(цената на билета за корабчето не е включена в пакетната цена на екскурзията), посещение на историческия център на Венеция: площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън). Разходка до моста “Риалто”. Пътуващите на екскурзията с дата на отпътуване 18.02.2017 ще могат на 19.02.2017 в 12.00 ч. да се полюбуват от площад „Сан Марко” на най-популярното събитие на Карнавала - “Полетът на Ангела”. Вечерта – настаняване в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане на Верона - Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, пл. д’Ербе, пл. “Синьория”. Разглеждане на Падуа – пл. “Сан Антонио” с базиликата “Сан Антонио”, статуята на Еразмо Гатемелата и пл. “Прато де ла Вале”. Завръщане в хотела в Лидо ди Йезоло или района на Тревизо. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за разходки из карнавална Венеция. Възможност за разглеждане галерията на Академията, Ка д’Оро или на островите Мурано и Бурано с техните фабрики за стъкло и дантели. Пътуващите на екскурзията с дата на отпътуване 25.02.2016 ще могат да присъстват на последните дни на Карнавала, когато градът буквално гъмжи от дегизирани хора, които се тълпят по уличките и площадчетата, за да се забавляват, но и за да бъдат забелязани и да създават празнично настроение на околните. Вечерта - отпътуване по маршрут Венеция – Любляна – Загреб – Белград - София. Нощен преход.

ПЕТИ ДЕН - Вечерта – пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер до Пловдив.



ЦЕНИ:

3% отстъпка за ранно записване


Цени на човек в лв според настаняването:

КАТЕГОРИЯ НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛИ 2* ИЛИ 3*
цена на възрастен в двойна/тройна стая 335 лв.
цена на човек в индивидуална стая 395 лв.
цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 2 възрастни 279 лв.
цена на деца и младежи до 18 г. в стая с 1 възрастен 299 лв.



ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА

  • Транспорт с луксозен автобус
  • Съответния брой нощувки със закуски
  • Водач-придружител
  • Екскурзоводско обслужване



ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

  • Такси за вход в музеи, билети за корабчета, градски транспорт и пр.
  • Медицинска застраховка (2 лв на човек на ден)
  • Градски такси - При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва в или в околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Възможно е през 2017 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.
  • Допълнителна седалка 199 лв - Доплащане, в случай че желаете седалката до Вас в автобуса да остане свободна.