Италия

Екскурзия до Италия - приключение в Гардаленд
Код на оферта: 149536
Маршрут:  София – Загреб – Верона – Гардаленд – Венеция – Словения – София

цена от
490 лв.
5 дни / 4 нощувки
Транспорт: Автобус

Дати:  

Принтирай
 

Екскурзия до Италия - приключение в Гардаленд

Програма


  • 1 ден: София – Загреб
Отпътуване от София в 6:00 ч. от паркинга пред стадион „Васил Левски“ и преминаване транзитно през Сърбия. Пристигане привечер в Загреб. Кратка туристическа обиколка: площад “Бан Йосип Йелачич”, Каптол, Загребската Катедрала, пазара Долац, църквата “Света Богородица, „Кървави мост“, „Каменита Порта“, сградата на Парламента (Хърватски събор), площад „Свети Марк“, Бански двори, Старото Кметство, площад „Катерина Зрински“, Йезуитскта църква, кулата Лотршчак. Настаняване в хотел. Нощувка в Загреб.

  • 2 ден: Загреб – Верона
Закуска. Отпътуване за Италия. Разглеждане на Верона: площад „Бра”, Арена ди Верона, къщата на Жулиета, площад „Ербе”, Търговкият дом, Двореца Мафей, Кулата Ламберти, площад „Синьори”, Префектурата, Общинският дворец, църквата „Богородица Древна”. Свободно време. Нощувка в или района на Верона.

  • 3 ден: Верона – увеселителен парк Гардаленд
Закуска. Свободно време във Верона или по желание допълнително посещение на Гардаленд*. Забавлявайте се като никога досега в един от най – атрактивните увеселителни паркове. Нощувка в или района на Верона.

  • 4 ден: Верона – Венеция – Словения
Закуска. Отпътуване от хотела към пристанище Пунта Сабиони, откъдето с корабче ще плаваме до Венеция. След като пристигнем ще направим пешеходна разходка из Венеция: Базиликата „Сан Марко” и Двореца на Дожите, Прокорациите, Часовниковата кула, Камбанарията и музеят Корер, библиотеката „Марчиана”, Монетния двор и Градската библиотека. След като разгледаме забележителностите на площада, ще се отправим към Моста Риалто. Свободно време във Венеция. Ще се върнем обратно с корабчето, за да продължим към Словения. Нощувка в Словения.

  • 5 ден: Словения – София
Закуска. Отпътуване от хотела. Късно вечерта пристигане в София.



Цена на човек в двойна / тройна стая: 490 лева


Цената включва:
Транспорт с автобус 3*;
4 нощувки със закуски в хотели 3*, при настаняване в двойни и тройни стаи;
Екскурзоводско обслужване на български език през цялата екскурзия;


Цената не включва:
Доплащане за единична стая: 110 лева;
Медицинска застраховка върху 5000 Евро (лица до 65г.: 10 лева; до 75г.: 12 лева; до 80г.:16 лева);
Корабче през Венецианската лагуна до Венеция и обратно: 50 лева – задължително;
Екскурзия до Гардаленд: 10 лева (при минимум 20 човека);
Вход в увеселителния парк Гардаленд: 39.50 евро. Цена деца 33 евро!
Наем на слушалки: 20 лева (В противен случай не гарантираме, че ще чувате екскурзоводите по време на пешеходните обиколки)


Намаления:
За деца до 12 г. настанени в стая с двама възрастни: 30 лева;


Забележки:
Допълнителните услуги, екскурзии и входните такси към тях, невключени в пакетната цена, се заявяват предварително и се заплащат в брой в офиса на фирмата или по банков път при крайно плащане.
Туроператорът си запазва правото да променя последователността на посещаваните обекти!
Всички упоменати часове са приблизителни.
Всеки турист е задължен да има медицинска застраховка по време на пътуване в чужбина без значение дали я закупува от туристическата агенция, или се обръща директно към застрахователна компания. Ако медицинската застраховка не е сключена в офиса на фирмата, е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се предостави копие от нея минимум 2 дни преди пътуване. (лично, по факс или e-mail).