Дубай

"Арабска приказка" - обиколна програма на ОАЕ
Код на оферта: 161926
Маршрут:  София - Дубай - Абу Даби - Ал Айн - Рас ал Хайма - Дубай - София

цена от
1931 лв.
8 дни / 7 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

"Арабска приказка" - обиколна програма на ОАЕ

ПРОГРАМА

1 ДЕН / 02.04.2017 - СОФИЯ - ДУБАЙ
Среща на летище София - Терминал 2 с водача на групата. Полет за Дубай в 16:10 ч. с авиокомпания FLYDUBAI. Пристигане на летище Дубай в 22:00 ч. Посрещане от фирмата партньор. Трансфер и настаняване в хотел “Ibis One Central“ 3* или подобен.Нощувка в Дубай.

2 ДЕН / 03.04.2017 - ДУБАЙ - АБУ ДАБИ - 160 км
Закуска.Среща в 10:00 часа за провеждане на обзорната обиколка на Дубай.Обиколката ще започне от двореца на Емирът на Дубай- шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, откъдето ще видите и най-високата сграда в света-Бурж Кхалифа. От там се отправяме към крайбрежния квартал Джумейра и ще спрем за снимки в близост до 7-звездния хотел Бурдж ал Араб. Продължваме към изкуствения остров The Palm Jumeirah, както и покрай новия луксозен квартал Дубай Марина (DubaiMarina). Отпътуване за Абу Даби, където следва обиколка на столицата на емирствата. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и покрай луксозния хотел “Emirates Palace” построен в типичен арабски стил,(фото-стоп отвън ).Настаняване вхотел “HawthornSuites by Wyndham”4* или подобен.По желание (срещу допълнително заплащане от 65$ ) вечеря в изискания ресторант “Al Areesh”(любимият ресторант на Шейх Зайед).Нощувка в Абу Даби.

3 ДЕН / 04.04.2017 - АБУ ДАБИ - АЛ АЙН - 140 км
Закуска. В 10:00 часа отпътуване за Ал Айн-втория град по големина в емирство Абу Даби.По пътя ще разгледаме известната бяла джамия „Шейх Зайед”, ще направите снимки отвън и ще го разгледаме отвътре. Продължаваме към Ал Айн и следва обиколка, която включва: посещение на Музеят на Aл Айн,старата крепост иа рхелогическия парк Хили.По желание(срещу допълнително заплащане):посещение на Зоолгическата градина в Ал Айн.Настаняване в хотел “HILI RAYHAAN BYROTANA” 5* или подобен.Нощувка в Ал Айн.

4 ДЕН / 05.04.2017 - АЛ АИН - РАС АЛ ХАЙМА - 230 км
Закуска.Среща в 10.00 часа и заминаване за Рас ал Хайма най-северното емирство от общо седемте образуващи ОАЕ. Настаняване в хотел“Marjan Island Resort&Spa”5* или подобен.Вечеря в хотела.Нощувка в Рас ал Хайма.

5 ДЕН / 06.04.2017 - РАС АЛ ХАЙМА
Закуска в хотела.Свободно време.Възможност за допълнителна екскурзия – Сафари в пустинята.Вечеря в хотела.Нощувка в Рас ал Хайма.

6 ДЕН / 07.04.2017 - РАС АЛ ХАЙМА - ДУБАЙ - 80 км
Закуска.Среща в 10.00 часа и заминаване за Дубай.Настаняване в хотел”Ibis One Central“3* или подобен.Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии (срещу допълнително заплащане):Градините на Дубай, Бурж Халифа и посещение на открития пазар на Дубай. Нощувка в Дубай.

7 ДЕН / 08.04.2017 - ДУБАЙ
Закуска.Свободно време или възможност за допълнителни екскурзии:Сафари в пустинята и Вип Дубай с яхта.Нощувка в Дубай.

8 ДЕН / 09.04.2017 - ДУБАЙ
Закуска .Освобождаване на хотела и трансфер в 07.45 до летище Дубай за полет с авиокомпания FLYDUBAI до София в 10:50 ч. Пристигане на летището в София в 15:10 ч.
Край на програмата!



ПАКЕТНА ЦЕНА: 02.04 – 09.04.17, общо в лева / в евро

На човек в двойна стая: 1931 лв. / 988 евро
На човек в единична стая: 2516 лв. / 1287 евро
  • Пакетната цена е валидна за мин 20 човека


ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет София – Дубай - София с включени летищни такси с FLYDUBAI
Една бройка салонен багаж до 7 кг. с размер 56/45/25см на борда на самолета
Чекиран багаж 20 кг.
Всички трансфери описани по програмата
3 нощувки със закускив Дубай в хотел “Ibis One Central 3* или подобен
1 нощувка със закуска в Абу Даби в хотел Hawthorn Suites by Wyndham 4* или подобен
1 нощувка със закуска и вечеряв Ал Айн в хотел HiliRayhaanbyRotana 5* или подобен
2 нощувки със закуска и вечеря в Рас ал Хайма“AlHamraVillageGolfResort”4* или подобен
Обзорна обиколка на Дубай с екскурзовод на български език
Обзорна обиколка на Абу Даби с екскурзовод на български език
Обиколка на Ал Айн с екскурзовод на български език
Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро
Водач от България по време на цялото пътуване и целия престой
Обслужване на български език по време на престоя в Дубай


ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:

Допълнителни екскурзии
Лични разходи
Вечеря в ресторант “Аl Areesh“с двупосочен трансфер - 80$ (без напитки)
Такса „Туристически Дирхам” в Дубай - заплаща се задължително и лично от туриста при настаняване хотела и се таксува на стая на вечер по:Ibis One Central 3*-AED 10; Hawtrorn Suites by Wyndham 4*-AED 15; Al Hamra Village Golf Resort RasalKhaimah – AED 15; HiliRayhaanByRotanaAlAin5*- AED20
Доплащане за полупансион на човек на вечер в хотелите: Ibis One Central 3*- USD 15; HawtrornSuitesbyWyndham 4*- USD 15;
Застраховка "Отмяна на пътуване" - доплащането е в зависимост от цената на закупения пакет и срока на анулация. Предлагаме възможност за добавяне на такава в деня на сключване на договора, съгласно условията на ЗАД "АРМЕЕЦ".


ИНФОРМАЦИЯ ЗА ХОТЕИТЕ ПО ПРОГРАМАТА:

Ibis One Central 3*
Новооткрит хотел през януари 2016 г. Намира се до булевард Шейх Зайед. На 5 минути пешеходно разстояние до метроспирка WorldTradeCentre. Хотелът се намира в близост до Бурж Халифа, DubaiMall и Джумейра Бийч. Безплатен Wi-Fi. Хотела предлага за гостите си ежедневно безплатен транспорт до плажа, DubaiMall и MalloftheEmirates.

Hawthorn Suites by Wyndham 4*
Луксозен 4* хотел, който се намира в близост до плажа в Абу Даби .Модерно обзаведен стаи,телевизор с плосък екран , безплатен Wi fi , минибар и кана за кафе и чай.

Hili Rayhaan by Rotana 5*
Луксозен 5* хотела в близост до HilI Mall.Комфортни стаи с климатик, телевизор с плосък екран.Разполага с открит басейн, фитнес център и тенис корт.

Al Hamra Village Golf Resort 4*
Модерен хотел 4* хотел на 10 мин пеша от брега на морето в курорта Рас Ал Хайма . Стаите разполагат с климатик, минибар и сателитна телевизия. На територията на хотела има открит басейн, голф игрище, най-добрия пъб с жива музика и възможност за множество развлекателни дейности.



НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ПРИ ЗАПИСВАНЕ:

• Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването
• Депозит в размер на 50% от сумата на човек
• Доплащане до 30 дни преди заминаване


АНУЛАЦИИ:

В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
• до 60 дни преди датата на отпътуване - без неустойка
• от 59 дни до 31 дни – стоиноста на депозита
• от 30 до 0 дни: 100 % от договора


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:

MIRACLEGARDENS - 30 евро / 59 лв.,дете до 12 г – 30 евро/ 59 лв.(мин. 10 човека)
С автобус ще се отправим към уникалната цветна градина MiracleGardens- eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цъфнали цветя. Записана в книгата на рекордите на Гинес за най-дълга стена от цветя, а през Март 2013 е обявена за най-голямата вертикална цветна градина. Там ще има свободно време за снимки, разходка, дребни покупки или пълноценна почивка в многобройните кафенета.Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела

БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ - 55 евро / 108 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв.
Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа) Заявява се и се заплаща в България.
Програмата включва:
Климатизиран транспорт от и до хотела; Билет за достъп до обсерваторията на BurjKhalifa.Разходка в DubaiMall - аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани.

Сафари в пустинята от Рас Ал Хайма или Дубай - 60 евро / 118 лв., дете до 12 г – 45 евро / 88 лв
С включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни.Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Нощувка.

ВИП Дубай с яхта – 55 евро , дете до 12 г – 50 евро (мин.15 човека)
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (DubaiMarina), Джумейра Бийч Резиденс (JumeirahBeachResidence), изкуствения остров ThePalmJumeirah и луксозния хотел BurjalArab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на Марината.

ОТКРИТИЯ ПАЗАР НА ДУБАЙ С ВЕЧЕРЯ НА БЛОК МАСА – 40 евро / 79 лв., дете до 12 г – 40 евро / 79 лв.(мин. 12 човека)
Този тур е пешеходен и в по-голямата си част ви дава възможност да видите едни от най-основните открити пазари – текстилен, на подпровките и златния пазар. Кратка спирка в магазин с голямо разнообразие от сувенири. Тура завършва с вечеря на блок масас голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка).Програмата включва: Климатизиран транспорт от и до хотела.Нощувка.



ЗАБЕЛЕЖКИ:

• Посочените пакетни цени са калкулирани при курс на лева спрямо долара 1 USD = 1.75 лева. В случай, че обменният курс се завиши или намали с 5 или повече процента, туроператорът си запазва правото да внесе корекция в общата пакетна цена.


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:

Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването.
Депозит в размер на 50% от сумата на човек.
Доплащане до 30 дни преди заминаването.