Италия

Венециански карнавал - промоционална самолетна програма
Код на оферта: 156399
Маршрут:  София - Тревизо - Венеция - Тревизо - София

цена от
415 лв.
4 дни / 3 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

Венециански карнавал - промоционална самолетна програма


В този пакет предлагаме самолетен билет и настаняване на островна Венеция или в Местре в дните на Карнавала, за да Ви дадем възможност да прекарате в този прекрасен град няколко дни през периода, когато той е най-мистичен и загадъчен.
Предлагаме Ви пакет от самолетен билет с авиокомпания “Райънер” до Тревизо (намира се на 30 км северно от Венеция) с включен ръчен багаж, 3 нощувки със закуски в хотели 3 или 4 звезди на островна Венеция или в Местре.
По желание и с доплащане можете да заявите разглеждане на Венеция с екскурзовод и трансфери с шатъл от авиокомпанията.



ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН – 11:15 ч. - полет София –Тревизо с авиокомпания „Райънер”. 12:15 ч. – Кацане на летище Тревизо. Нощувка в избрания хотел.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за разходки из Венеция. Възможност за разходка с корабче по Канале Гранде или до островите Мурано и Бурано, разглеждане на техните фабрики за стъкло и дантели. Ако решите да пътувате от 24.02.2017, ще хванете последните дни на Карнавала, когато градът буквално гъмжи от дегизирани хора, които се тълпят по уличките и площадчетата, за да се забавляват, но и за да бъдат забелязани и да създават празнично настроениена околните. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане забележителностите на Венеция (с доплащане 49 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място): площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста “Риалто” (с доплащане). Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Ако се възползвате от пакетите от 17.02.2017, бихте могли в неделя, на 19.02.2017, да се полюбувате от площад „Сан Марко” на най-популярното събитие на Карнавала – „Полетът на Ангела”. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. 12:40 ч. - полет Тревизо – София. 15:35 ч.- Кацане в София.



ЦЕНИ:

Цена за настаняване на човек в двойна стая за 3 нощувки със закуски според избрания хотел в Местре:

17.02.2017 – 20.02.2017
за началото на Карнавала


Хотели в Местре Цена
Vienna*** 440 лв.
Centrale*** 485 лв.
Piave*** 505 лв.


24.02.2017 – 27.02.2017
за края на Карнавала


Хотели в Местре Цена
Vienna*** 415 лв.
Centrale*** 430 лв.
Piave*** 495 лв.

Всички хотели в таблиците по-горе са разположени в Местре – континенталната част на Венеция, и са на пешеходно разстояние от гарата на Местре, откъдето с влак за петнадесетина минути се стига до островна Венеция. Цената на билета за влака е около 1 евро в една посока.




Цена за настаняване на човек в двойна стая за 3 нощувки със закуски според избрания хотел във Венеция:

17.02.2017 – 20.02.2017
за началото на Карнавала


Хотели във Венеция лагуна Цена
Universo Nord *** 670 лв.
Tintoretto *** 685 лв.
Canaletto *** 755 лв.
Pausania *** 790 лв.
Basilea *** 840 лв.
Amadeus **** 980 лв.


24.02.2017 – 27.02.2017
за края на Карнавала


Хотели във Венеция лагуна Цена
Universo Nord *** 555 лв.
Basilea *** 680 лв.
Tintoretto *** 700 лв.
Pausania *** 795 лв.
Canaletto *** 810 лв.
Amadeus **** 960 лв.

Всички хотели са разположени в островната част на Венеция, на пешеходно разстояние от пл. „Сан Марко”.


  • ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 3-4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и от порядъка на 4-5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.



ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет София - Тревизо - София на авиокомпания "Райънеър";
Летищни такси;
1 брой ръчен багаж до 10 кг с размери 55х40х20 см;
1 малка чанта с рамери 35х20х20 см;
3 нощувки със закуски в избрания хотел.



ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Пешеходна обиколка на Венеция - 49 лв на човек;
Трансфер летище - Местре/ Пиацале "Рома" във Венеция - 49 лв на човек в двете посоки;
Чекиран багаж до 15 кг - 59 лв в двете посоки;
Чекиран багаж до 20 кг - 86 лв в двете посоки;
Градска такса;
Медицинска застраховка с общо покритие 10 000 евро - 2 лв на човек на ден;
Разходи от личен характер;
Билети за градски транспорт, входни такси.


ХОТЕЛИ:

Хотели в Местре:

Хотел Vienna***
Хотелът се намира в тих квартал и е на 5 мин. от ЖП гарата и спирката на автобусите, откъдето можете да стигнете до Венеция за 15 мин. Хотелът разполага с бар и паркинг за клиенти. Стаите имат баня и тоалетна и разполагат с телефизор и климатик.

Хотел Centrale***
Хотелът се намира в близост до жп гарата на Местре, с улеснен достъп до островна Венеция и основните магистрали. Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, баня, телевизор.

Хотел Piave***
Хотел "Piave" *** се намира в Местре, само на 10 минути пешеходно разстояние от стария град и на 7 км. от Венеция. На 200 метра от хотела е жп гара, от която лесно може да се стигне до Венеция. Всяка стая разполага с баня/WC, директен телефон, минибар, TV.


Хотели във Венеция Лагуна:

Хотел Universo Nord***
Хотел "Universo Nord" се намира в северната част на Венеция, в близост до жп гара, което го прави удобен за туристите.
Всяка стая разполага с баня/WC, директен телефон, минибар, TV.

Хотел Tintoretto***
Хотел "Tintoretto" се намира до църквата "Санта Фоска", на 5 минути пешеходно разстояние от моста Риалто, Венецианското гето и Гранд канал. Всяка стая разполага с баня/WC, директен телефон, минибар, TV.

Хотел Canaletto***
Хотел Canaletto се намира близо до църквата Сан Лио в идеалния център на Венеция. Мостът Риалто е на 200 метра, а до площад Сан Марко се стига за 2-3 минути пеша. Хотел Canaletto предлага достъп до Wi-Fi интернет в стилните си стаи във венециански стил. Всяка стая разполага с баня/WC, директен телефон, минибар, TV и климатик.

Хотел Pausania***
Завладяващ венециански хотел, разположен в типично и красиво място във Венеция. Всяка стая разполага с баня/WC, директен телефон, минибар, TV и климатик.

Хотел Basilea***
Хотел "Basilea" се намира на пешеходно разстояние от основните забележителности на Венеция и жп гара. Всяка стая разполага с баня/WC, директен телефон, минибар, TV.

Хотел Amadeus***
Хотелът се намира в сърцето на Венеция, близо до основните забележителности на града. Стаите разполагат с достъп до интернет, сателитна телевизия и климатик.



ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Свободните места по посочените цени са ограничени.
Резервация се прави срещу внесен депозит в размер на 50% от цената и сключен договор за организирано пътуване. Потвърждение се дава до 24 часа след направена заявка и се предоставя информация за полетите, в зависимост от наличните места. Доплащането се извършва най-късно 14 дни преди датата на отпътуването. При отказ на клиента от пътуване, туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

От летище Тревизо авиокомпанията предлага автобусен трансфер с доплащане 24 лв./човек/посока. Автобусът има спирки в Местре и в островна Венеция на пиацале „Рома”, от където може да си хванете воден транспорт (или такси) до хотела (ако изберете хотел на островната част).