Екскурзии във Великобритания и Ирландия

Ирландски дух
Код на оферта: 35019
Маршрут:  Дъблин - Скалата Кашел - Замъкът

цена от
2109 лв.
7 дни
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

Дъблин - Скалата Кашел - Замъкът "Бларни" - "Пръстенът на Кери" и "Преживяването Скелинг" - Скалите на Мохер - Конемара

1 ден
6.15 ч. - отпътуване от летище София за Франкфурт с полет на авиокомпания "Lufthansa". 8.05 ч. - пристигане във Франкфурт. 10.30 ч. - отпътуване за Дъблин с полет на авиокомпания " Lufthansa". 11.35 ч. - пристигане в Дъблин. 12.00 ч. - трансфер до хотела. Настаняване. В 14.00 ч. - запознаване с централната част на Дъблин: модерните търговски улици "Графтън" и "Насау", осеяни с магазини и бутици, елегантните къщи на кралската династия Джордж, мястото, където заседава Правителството, Тринити колидж. Питие за добре дошли в хотела и запознаване с маршрута. Нощувка.
2 ден
Закуска. Отпътуване от Дъблин. Преминаване през ирландската провинция, покрай много ферми, където могат да се видят "Четиридесетте нюанса на зеления цвят". Фотопауза при Скалата Кашел, величествено варовиково образувание с останки от църква, където през 977 г. Бриан Бору е коронован за Крал на Мунстер. Посещение на замъка "Бларни", където можете да целунете известния камък, вграден в крепостната стена. Разходка сред зеленината на градчето или пазаруване в старите фабрики за вълна на Бларни, прочути с качествените си ирландски стоки. Отпътуване през Провинция Кери в посока Киларни, живописно разположен край езера и планини. Настаняване. Вечеря. Свободно време за разходка и посещение на някой от многобройните барове с жива музика. Нощувка.
3 ден
Закуска. Отпътуване по известният път "Пръстенът на Кери", който се извива между планините Макгиликадис Рикс от една страна и атлантическото крайбрежие от друга страна. Екскурзията продължава през Килорглин и Кахерсивин по мост до остров Валентия. Посещение на "Преживяването Скелинг", за да научите за скалистите острови на края на полуострова, където в ранните христянски времена са живели монаси. Днес островите формират защитен резерват за птици. Спирка в живописното селище Сним и при прохода Молс Гап, за да се видят трите езера на Киларни. Отпътуване обратно за Киларни. Свободно време в Киларни. Вечеря. Нощувка.
4 ден
Закуска. Отпътуване за Лимерик - третия по големина град в републиката. Свободно време в Бънрати. Отпътуване покрай бреговете на Графство Клер към Скалите на Мохер. Тази варовикова стена се издига на височина над 200 м над пенливите вълни на Атлантическия океан. Разходка до върха на скалите и кулата "О’Брайън" откъдето се разкрива невероятна гледка. Маршрутът продължава през Бърен - район със заоблени варовикови хълмове, където скалите са придобили причудливи форми под влиянието на атмосферните условия. Пътуване покрай бреговете на Галуей до фермата "Rathbaun". Свободно време в центъра на Галуей. Настаняване в Галуей. Вечеря. Нощувка.
5 ден
Закуска. Разглеждане на друг известен живописен район на Ирландия - Конемара, където постоянно променящите се облаци придават специфичен облик на хълмовете, езерата и торфените тресавища. Отпътуване през залива Галуей в посока Спидал, където повечето от местните говорят ирландски език. Северният бряг е най-дивата част на Конемара, с панорамни гледки на океана и единствения фиорд в Ирландия - Килари Харбър, със стръмните хребети, гледащи към безбройните езера и огромните заблатени местности. Кратка разходка с катамаран и разглеждане на фиорда Килари (от 20 март до 30 октомври). Отпътуване за Клифдън - атрактивно градче, където може да се потопите в типичната ирландска атмосфера. На връщане към Галуей - посещение на Келтската кристална фабрика Конемара в Мойкулен, която е специализирана в изработката на колиета и гердани в келтски стил. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
6 ден
Закуска. Отпътуване за Дъблин. Настаняване. Посещение на пивоварна "Гинес" за запознаване с производството на тази популярна тъмна напитка. Традиционна ирландска вечеря в таверна "Abbey Tavern" с жива музика, песни и степ-танци. Нощувка.
7 ден
Закуска. Трансфер до летището. 12.25 ч. - отпътуване за Франкфурт с полет на авиокомпания "Lufthansa". 15.30 ч. - кацане във Франкфурт. 19.40 ч. - отпътуване за София с полет на авиокомпания " Lufthansa ". 22.55 ч. - пристигане на летище София.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • самолетен билет София - Франкфурт - Дъблин - Франкфурт - София с включени летищни такси на авиокомпания " Lufthansa "
  • групови трансфери летище - хотел - летище
  • транспорт с комфортен автобус (по програмата)
  • 1 нощувка със закуска в хотел "Ashling Hotel" **** или подобен в Дъблин
  • 2 нощувки със закуски и една вечеря в хотел "Killarney Towers" *** или подобен в Киларни
  • 2 нощувки със закуски и вечери в хотел "Westwood Hotel" **** или подобен в Галуей
  • 1 нощувка със закуска в хотел "Grand Canal" *** или подобен в Дъблин
  • такса за пренасяне на багаж (1 куфар на турист)
  • питие за добре дошли
  • обиколка на Дъблин с местен екскурзовод
  • круиз с катамаран около фиорда Килари (от 19 март до 29 октомври)
  • входни такси за Келската книга в Тринити Колидж в Дъблин, замъка "Бларни", Скалите на Мохер, Кристална фабрика Коннемара
  • екскурзоводско обслужване на английски език от лицензиран шофьор-екскурзовод
  • описаната туристическа програма
  • застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 10 000 EUR
  • един обяд на 3-тия ден
  • посещение на пивоварна "Гинес"
  • традиционна ирландска вечеря в Abbey Tavern

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • входни такси за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт
  • разходи от личен характер

ДОПЛАЩАНЕ:

ОТСТЪПКИ:

Доплащания

Дата/Период двойна стая с отделни легла (не се гарантира) двойна стая със спалня (не се гарантира) единична стая Допълнително легло в двойна стая


0.00 лв. 0.00 лв. 615 BGN 0.00 лв.



* Дата Цена на възрастен
потвърдена 19.10.2015  2109 лв.
потвърдена 24.10.2015  2109 лв.
потвърдена 26.10.2015  2109 лв.
потвърдена 29.10.2015  2109 лв.
потвърдена 02.11.2015  1969 лв.
потвърдена 09.11.2015  1969 лв.
потвърдена 16.11.2015  1969 лв.
потвърдена 07.12.2015  1909 лв.