Екскурзии с тръгване от Варна

Луксозна почивка за Свети Валентин в Дубай с полет от Варна
Код на оферта: 156554
Маршрут:  Варна - Дубай - София

цена от
1543 лв.
6 дни / 5 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

Луксозна почивка за Свети Валентин в Дубай с полет от Варна


Цена за ранни записвания до изчерпване на местата по промоционалната оферта.


На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с полет от Варна


Хотел На човек в двойна стая На човек в един. стая Доплащане за вечеря
Somewhere hotel at Tecom 4* или подобен http://somewhere-hotels.com/tecom-home/ 789 евро/ 1543лева 1019евро / 1993лева 20 евро на ден на човек



Цената включва:
· Самолетен билет Варна- София – Дубай –София Варна с летищни такси и вкл. багаж;
· 5 нощувки на база нощувка със закуска в избрания хотел ;
· трансфери летище – хотел – летище;
· Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/ с Assistance/;
· Водач от фирмата организатор при мин. 20 записани туриста;



Цената НЕ включва:
· Екскурзии по желание според програмата ;
· Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;
· Задължителна туристическа такса Tourism Dirham. Заплаща се в местна валута от клиентите на място, директно в хотела за стая на вечер;



Полети:

1 0февруари 2017 Варна - София 08:45 - 09:40 София - Дубай 15:20 – 22:05
15 февруари 2017 Дубай – София 10:50 – 14:35 София - Варна 19:45 – 20:45



Условия за записване:
· Задграничен паспорт валиден 6 месеца след датата на пътуването;
· Депозит в размер на 50% от сумата на човек;
· Доплащане до 30 дни преди датата на заминаване



Предварителна програма:

Първи ден /10.02.2017/
Излитане от Варна в 08:45,пристигане вСофия 09:40.Полет за Дубай в 15:20. Пристигане в 22:05.Трансфер до избрания хотели настаняване.

Втори ден /11.02.2017/
Закуска в хотела. Свободно време за плаж и развлечения или за желаещите с/у допълнително заплащане
Полудневна обзорна обиколка на Дубай– 30 евро на човек при мин.10 записани.Дубай е град, който предлага неповторимо съчетание на старинното с модерното. Това е без съмнение най-посещаваната туристически дестинации в Близкия изток. Обиколката започва с прекрасната гледка на Dubai Creek. Ще видите и Джамията Джумейра – великолепен пример на ислямска архитектура, Дубайският световен търговски център, невероятните проекти като Gold & Diamond City, копието на Бевърли Хилс - Emirates Hills, осмото чудо на света - изкуствено построеният Палмов остров и Jumeirah Beach. Преминава се през Бастакия- историческата част на града, където се намират най-старите постройки. Тук можете да видите специфичните за арабския свят къщи с вятърни кули. Ще спрем на старата крепост Fort Al Fahidi. Ще продължите към Пазара на подправките и Златния пазар. Връщане в хотела и свободно време. Нощувка

Трети ден /12.02.2017/
След закуска-свободно време за самостоятелно разглеждане на града, плаж или с/у допълнително заплащане
Целодневна екскурзия до Абу Даби- от 55 евро на човек при мин.10 записани. Абу Даби е столицата на ОАЕ. По пътя от Дубай се минава покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправите към крайбрежната улица, където ще се насладите на прекрасната гледка набелите пясъци и луксозните сгради.Ще посетите третата по големина в света джамия „Шейх Зайед“. –снимки отвън и влизане вътре. Ще имате кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и пред луксозния хотел Emirates Palace(фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. На връщане ще спретеза снимки и оригинални сувенири от увеселителния парк Ferrari World(спирка за 30мин) на Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1.Връщане в хотела и свободно време. Нощувка

Четвърти ден /13.02.2017/
След закуска-свободно време за самостоятелно разглеждане на града, плаж или с/у допълнително заплащане Градините на Дубай - 30 евро с вкл. транспорт и входна такса/ престой в градините 2 часа/. Вълшебната градина на Дубай е известна,като едно от най-красивите места в света, създавани от човека.Разположена на площ от 72 000 кв.м. тази уникална местност е построена върху пустинна площ и е дом за 45 млн. вида цъфтящи растения. Теренът е известен със сухотата си и неблагоприятни си климат, но за да се осигурят необходимите условия за растежа на цветното изобилие, архитекти и дизайнери конструират система за преработване на отпадъчни води, които да послужат за напояване.
Сафари в пустинята– 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни. Забележка: Екскурзията не е подходяща за бременни жени. За деца до 6 год, сафарито е отговорност на родителите и се разрешава след подписване на документ за съгласие. Връщане в хотела и нощувка.

Пети ден /14.02.2017/
След закуска-свободно време за самостоятелно разглеждане на града, плаж или с/у допълнително заплащане
Бурж Кхалифа и Дубай Мол– 55 евро на човек. Посещение на най-високата сграда в света - светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа)
Разходка в Dubai Mall - аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани.
Вечеря на арабска галера– 50 евро (2 часа на арабската галера). Начало 19:00 ч. Романтична вечеря с любим човек и удоволствието да се насладите на вечерния бриз по канала на Дубай.

Шести ден /14.02.2017/
Закуска в хотела. Трансфер хотел-летище. Полет от Дубай за София 10:50 – каца 14:35. Полет за Варна в 19:45 – каца в 20:45.



Резервации:
Записването за пътуване става в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и Noи валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената.Цената на пакета се препотвърждава със самолетната резервация.