Майски празници

Майски празници 2017 в Марина д’Ор, Испания
Код на оферта: 161512
Маршрут:  София - Кастельон - Марина Д'Ор - Кастельон - София

цена от
350 €
4 дни / 3 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

Майски празници 2017 в Марина д’Ор, Испания

С ВКЛЮЧЕНА В ЦЕНАТА ЕКСКУРЗИЯ ДО ВАЛЕНСИЯ

Промоционални цени за ранни записвания до 28.02.2017

Ваканционното селище Марина д’Ор е най-големия туристически комплекс в област Валенсия. Съвсем скоро, предстои изграждането на Марина д’Ор Голф, най-големия град за развлечения и ваканции в Европа. Комплекс Марина д'Ор Ви предлага най-големия научен балнеоложки курорт с морска вода в Европа. Възползвайте се от качествата на морската вода като източник на красота, здраве и приятно усещане. Още от древността различни култури са познавали успокояващите, терапевтични и естетически качества на морската вода. Очакват Ви наслада от морската вода в различните басейни и многобройни джакузита,като дори има басейн с вода от Мъртво море. СПА центърът Марина д'Ор съчетава тази древна традиция с най-модерните хидротерапии и други подбрани лечения в медицинския център за здраве и красота, за да се насладите на уникално изживяване.

А за децата…комплексът е и истински рай за децата, гарантиращ радост и забавление за цялото семейство с многобройни дейности за всички. Свят Фантазия ще зарадва най-малките с разнообразни атракции като въртележка, американска пързалка, четириизмерно кино, лодки по водата, блъскащи се колички, скоростни дънери, миникартове и много още. Парк Авантюра д'Ор постига перфектната комбинация между природа и приключение на площ от 12000 кв.м. и поставя на изпитание най-храбрите с лудия диск, бързеите, свободното падане, голямата пързалка, автомобилната писта, стената за катерене… Плажът, Светът на малчуганите, Мини клубът, Градините, зоните за детски игри, спортната зона и морската зона представляват неповторима обстановка за наслада на малки и големи.
Малко информация и за прекрасната Валенсия, за която в програмата е включена екскурзия

Валенсия е столица на едноименните автономна област и провинция Валенсия. Той е третият по големина град в Испания, след Мадрид и Барселона. Римляните основали града през 138 г. пр. Хр. под името Валентиа Едетано. След разпадането на Римската империя градът е бил под различни форми на управление, но най-голям отпечатък е оставило това на Маврите, които през XI в. те направили Валенсия столица на независимото северно Ислямско кралство.

Съвременна Валенсия е град, изключително чист, приветлив, със сгради с романска, готическа и съвременна архитектура. Град с неповторимото съчетание от културно-исторически и природни забележителности, красиви плажове, оригинална испанска кухня /градът се слави със световноизвестната паеля/, пъстри и шумни фиести, като Fallas – "огнената", пищна улична фиеста и Tomatina – най-масовия бой с домати в света. Валенсия продължава да процъфтява, което е видно от впечатляващият комплекс “Градът на изкуствата и науките”, който се смята за един от символите на града. Световноизвестните архитекти Сантяго Калатрава и Феликс Кандела са създали футуристичен градски пейзаж с много музеи и атракции, който е наистина удивителен.

Валенсия е идеално място и за шопинг на достъпни цени. Ако се разходите по улиците Calle Don Juan de Austria, Calle de Colon ще намерите магазини на известните марки Mango, Zara, Massimo Dutti и др. След шопинга Ви препоръчваме да направите разходка до Площада на Девата където се намира Базиликата на Девата. Качете на покрива й, откъдето ще се разкрие невероятна панорамна гледка към цяла Валенсия. На този площад се намира и фонтана Турия. Една пресечка встрани се намира Площад де ла Рейна с катедралата, портокаловите дървета и множество барове и ресторанти, в които е традиция да ви сервират освен това, което сте поръчали и малка купичка с ядки (по избор на заведението) и панерче с хляб.

Горещо препоръчваме посещението на San Nicolás – Сикстинската капела на Валенсия. Този шедьовър наистина ще ви накара да затаите дъх, стенописи (фрески) върху над 2000 м2 площ. Реставрацията на този шедьовър е отнела 4 години. Разказът във фрески изразява от една страна историята на San Nicolás (Свети Никола), който в днешно време е добрия старец, който раздава подаръци на децата и историята на San Pedro Mártir. Това са двамата светци, на които е посветена църквата. Бароковия художник Dionís Vidal е оставил това наследство в края на XVII-ти век, което е възстановено благодарение на съвременна техника, обявена за революционна сред реставраторските среди. Църквата е отворена за посещения на 08.02.2016 г.



ПРОГРАМА:

1 ден / 28.04.2017
Събиране на групата на Терминал 2 на аерогара София в 16:00ч. Излитане с полет на Ryanair в 18:00ч за летище Кастельон. Кацане на летището, посрещане от представител на Марина д'Ор, трансфер до комплекса, настаняване. Вечеря. Нощувка

2 ден / 29.04.2017
Закуска. Целодневна екскурзия до Валенсия с включен обяд в Музея на майсторите на фаи. Вечеря с музика на живо. Шоу анимация – за да я посетите е достатъчно да си закупите напитка от 3 Е. Нощувка

3 ден / 30.04.2017
Закуска. Свободно време. Може да посетите Palacio d’Or , където ще имате удоволствието с напитка в ръка да гледате Спектакъла на водата или посещение на Омагъосаната градина – където с напитка в ръка ще се насладите на прекрасните цветя и на шоу програма. Вечеря с музика на живо. Шоу анимация – за да я посетите е достатъчно да си закупите напитка от 3 Е. Нощувка

4 ден / 01.05.2017
Закуска. Свободно време. Може да се наложи да освободите стаите си при голяма заетост на хотела и да оставите багажа си на съхранение в стая за багаж. Обяд. Свободно време. Трансфер до летище Кастельон. Полет до София в 20:35ч.

Програмата може да претърпи разместване по дни по преценка на представителя ни в Марина Дор!


ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ

28.04.2017 София – Кастельон 18:00 – 20:10ч
01.05.2017 Кастельон – София 20:35 – 00:40ч



ХОТЕЛ В МАРИНА Д'ОР, ВКЛЮЧЕН В ПРОГРАМАТА:

HOTEL GRAN DUQUE 4*

Местоположение: хотел Gran Duque е най-модерния и най-новия в комплекса. Разположен на 330 метра от плажа и на 200 метра от Балнеоложкия център, има достъп към СПА-центъра и басейн на открито със солариум. Притежава 564 просторни стаи с изглед към Ваканционното селище.
Неговото високо ниво на обслужване, капацитет и грижи за клиента го превръщат в най-подходящото място за семейната ваканция.
На територията: безплатен достъп до СПА центъра на хотел Gran Duque с ултравиолетови лъчи, сауна, фитнес зала, отопляем басейн и джакузи (при наличност, с предварителна заявка от 24 часа); спортна зона с кортове за мултифункционална употреба, тенис, скуош, падъл, миниголф и пинг-понг; ресторант тип шведска маса, специализиран в средиземноморската кухня, предлагащ голямо разнообразие от ястия; закрит паркинг в същата сграда, посещение на СПА центъра, зона ВИП, програми за здраве и красота в медицинския център, безплатен Wi-Fi
В стаята: климатик, телефон, сателитна телевизия, музикален фон, вграден в таваните, в банята има допълнително инфрачервено осветление, оборудвана с вана или душ с хидромасаж и сешоар, сейф
Хранене: FB+: закуска, обяд и вечеря на шведска маса с безплатни напитки по време на храненията: чай и кафе /само на закуска/, вода, вино /бяло, червено, розе/, бира, безалкохолни напитки по време на обяда и вечерята. Шведска маса за деца.


Промоционални цени за ранни записвания до 28.02.2017!

възрастен в двойна стая единична стая трима възрастни 2 възрастни и дете 2-12 г
350 евро 520 евро 1050 евро 990 евро


Пакетната цена е в евро /плащане в лева по курс 1.96 лв/ 1 евро/ и включва:

3 нощувки в хотел Gran Duque 4* на база FB+/закуска, обяд и вечеря с включени напитки – вода, вина: бяло, червено, розе; бира, безалкохолни/.
самолетен билет с редовен полет на Ryanair с включени летищни такси и малък ръчен багаж с размери 35х20х20 см и голям ръчен багаж до 10кг и с размери /55х40х20 см/
трансфер летище – хотел – летище
екскурзия до Валенсия с посещение и обяд в Музея на майсторите на фаи
представител в комплекса на български език
медицинска застраховка с асистанс и застрахователно покритие 5 000 евро на ЗК Уника
1 безплатна процедура за разкрасяване на възрастен за целия престой в медицинския център на 5 звездния хотел /определя се на рецепция/
1 безплатен достъп до най-големия в Европа Спа център с морска вода в 5 звездния хотел / 3 часа/. Деца до 5 години не се допускат в Спа центъра!
1 безплатен вход за Омагьосана градина с шоу и консумация /1 напитка/
1 безплатно посещение на Двореца д'Ор за спектакъла "Танца на водата".
изпращане на летище София от представител на RSP Travel!


Пакетната цена НЕ включва:

доплащане за чекиран багаж: 98 лв – 15 кг; 120 лв – 20 кг. Семейство може да се комбинира в един чекиран багаж.
доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г. – 7.00 лв., над 70 г. – 14 лв.
застраховка "Отмяна на пътуване“ /по желание/ – възстановява изплатената сума, при отказ по здравословни и други причини, определени от Групама Застраховане. Застрахователната премия е около 2,5-3% от общата цена на туристическата услуга. Застраховката се прави при подписване на договора и плащане на депозита. Препоръчваме тази застраховка при резервации по ранни записвания!


Начин на плащане:

депозит – 50% при резервация.
доплащане – 30 дни преди отпътуване.


Срокове за анулации и неустойки:

до 30 работни дни преди датата на заминаване – без неустойка, заплащат се само анулационните такси на авиокомпанията
от 29 до 11 работни дни – 50% неустойка;
от 10 работни дни до деня на пътуване – 100% неустойка
изискване за минимален брой туристи: потвърдена дата!