Нова Година Екзотика

Мексико - Нова година 2015
Код на оферта: 93773
Маршрут:  София - Мадрид - Канкун - Ривиера Майа - Канкун - Мадрид - София

цена от
3902 лв.
11 дни / 9 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

МЕКСИКО - НОВА ГОДИНА 2015

Програма:

27.12.2014: Отпътуване от аерогара София за Мадрид с полет на България Еър. Пристигане.в Мадрид. Настаняване в хотел категория 4 звезди в Мадрид, в бизост до аерогарата. Нощувка.

28.12.2014: Закуска. Отпътуване в от Мадрид за Канкун с полет на Pullmantur Air. Пристигане в Канкун. Трансфер от аерогарата до избрания от Вас хотел в Ривиера Майа.

От 28.12.2014 до 04.01.2015: 7 нощувки на база all inclusive в избрания хотел в Ривиера Майа.

31.12.2014: Празнична Новогодишна вечеря в хотела.

04.01.2015: Трансфер от хотела до аерогарата в Канкун. Отпътуване за Мадрид с полет на Pullmantur Air.

05.01.2015: Пристигане.в Мадрид. Настаняване в хотел 4 звезди на аерогара. Нощувка.

06.01.2015: Отпътуване от Мадрид за София с полет на България Еър. Пристигане в София..


Хотел в Ривиера Майа Цена в евро на човек при настаняване двойна стая
Sirenis Riviera Maya ***** 1995 евро (или 3902 лв.)
Palladium Kantenah / Colonial ***** 2175 евро (или 4254 лв.)


Описание на хотелите:

Grand Sirenis Riviera Maya

Grand Sirenis Riviera Maya е разположен на Riviera Maya, известна с обширните си плажове, кристално чисти води и коралови рифове. Комплексът е на около 60 км. от живописното градче Playa del Carmen, и на 1 час път от международното летище в Канкун. За любителите на водните спортове към хотела има специално изграден център за подводно гмуркане. Всяка стая е оборудвана с климатик, мини бер, кабелна и сателитна телевизия, телефон, (интернет (срещу допълнително заплащане), сешоар. Хотелът разполага с 6 тематични, a-la-cart ресторанта, 7 бара и един снек бар, бар на басейна, 2 големи открити басейна, детски басейн, слънчеви тераси със шезлонги и чадъри, мини клуб (за деца от 4 до 12 год.), футболни игрища, тенис кортове.


Grand Palladium Punta Cana Kantenah Resort & Spa

Този комплекс се намира в Kantenah, разполага със собствен плаж и е заобиколен от тропически градини. Комплексът разполага с четири басейна, 6 тенис корта, нощен клуб, както и спа център. Grand Palladium Kantenah Resort е построен в майско-индиански стил и всички съоръжения са свързани с пътеки през лагуната. Гостите могат да се хранят във всеки един от 6-те ресторанта и барове, които предлагат голямо разнообразие от различни кухни. В курорта се предлагат гмуркане, риболов и уиндсърфинг. Също така на разположение има и детски кът.


Пакетната цена е в евро и включва:

  • самолетен билет София - Мадрид - София на България Еър;

  • самолетен билет Мадрид - Канкун - Мадрид на Pullmantur Air, туристическа класа;

  • трансфери аерогара в Канкун - хотел в Ривиера Майа - аерогара;

  • 2 нощувка на база закуска в хотел категория 4 звезди на аерогара в Мадрид на аерогара;

  • 7 нощувки на база all inclusive в избрания от Вас хотел в Ривиера Майа;

  • Новогодишна вечеря;

  • медицинска застраховка;


Цената не включва:

  • летищни такси за полета София - Мадрид - София - 118 евро (или 231 лв.)/към 28.07.2014/;

  • летищни такси за полета Мадрид - Канкун - Мадрид -152 евро (или 297 лв.) /към 28.07.2014/;

  • местни държавни такси - около 60 евро, които се заплащат при напускане на страната;

  • екскурзии по желание;

Възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходитев случай на отказа от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие,включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.

За пътуването Ви е необходим задграничен паспорт, с валидност минимум 6 месеца. Безвизов режим в страната.

Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуванетo


Общи Условия:

1. Условия за записване

1.1 Краен срок за записване: 45 дни преди обявената дата на пътуването.

1.2 Начин на плащане :

1.2.1 При почивки в Карибския басейн и други далечни дестинации - предплата от 500 евро (или 978 лв), доплащане - 45 дни преди отпътуване.

  • В случай че доплащането не е извършено в горепосочените срокове, вашият договор ще се счита анулиран и ще дължите на ТУРОПОРАТОРА неустойки според условията за анулации.

1.3. Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от ТУРОПЕРАТОРА в рамките на 5 работни дни. Ако не бъде потвърден първоначално заявен от ПОТРЕБИТЕЛЯ хотел, ТУРОПЕРАТОРЪТ може да предложи алтернативни варианти за настаняване. В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ не приеме другите възможности той има право да анулира резервацията, като му бъде възстановена предплатата за пътуването.

  • Настаняването в хотели се извършва след 14 ч. в деня на пристигане, а освобождаването на стаите трябва да бъде до 12 ч. в деня на отпътуване.

  • Плащането се извършва в лева в брой или по банков път по курса на БНБ за деня. Плащането може да се извърши и със крединта карта Visa, Mastercard, Maestro, Cirrus като се заплаща еднократна такса обработка в размер на 2.5 % от общата сума.

2. Договорената обща цена на туристическото пътуване може да се промени в следните случаи:

2.1. При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото. Редът и начинът за преизчисляване на цената в този случай са: цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената.

2.2. При промяна в размера на такси, свързани с ползвани услуги по настоящия договор, като летищни, пристанищни такси и др.

2.3. При промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване.

3. Анулации и неустойки

3.1.В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:


3.1.1. Почивки в Карибския басейн и други далечни дестинации:

  • от 45 до 30 дни - 50%
  • от 30 до 20 дни - 75%
  • от 20 до 0 дни - 100%
  • Имат се предвид работни дни.

4. Крайният срок за уведомяване на ПОТРЕЕБИТЕЛЯ, че минималния брой участници не е набран, поради което пътуването се отменя е 10 дни преди началото на пътуването. В този случай ТУРОПЕРАТОРЪТ предлагана няколка варианта на ПОТРЕБИТЕЛЯ: пълно възстановяване на заплатените суми; пренасочване към друга дата или подобна екскурзия;

5. Когато направи значителна промяна в някоя от съществените клаузи на договора, ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да уведооми ПОТРЕБИТЕЛЯ за правата му по чл. 89 от Закона за туризма.

6. Рекламации във връзка с изпълнението на договора се правят в писмен вид и се приемат до7 дни след завръщане от пътуването в офиса на агенцията. Към рекламацията следва да бъде съставен и приложен тристранен протокол, подписан от ПОТРЕБИТЕЛЯ, ХОТЕЛА и ЧУЖДЕСТРАННИЯ ТУРОПЕРАТОР. ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори в срок от 30 работни дни след получаване на рекламацията.

7. ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор съгласно чл.97 от Закона за туризма с номер на застрахователната полица за сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператор”- 03700100000349 на Застраховвателно Дружество „Евроинс“ АД.

7.1.За периода на пътуването ПОТРЕБИТЕЛЯТ получава сертификат за сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператор”

II. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

1. При отказ на граничните служби да допуснат влизане на ПОТРЕБИТЕЛЯ на територията на съответната държава, ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не дължи връщане на заплатената за туристиеското пътуване сума.

2. Ако деца под 18 г. не пътуват с двамата родители и не носят нотариално заверена декларация от родителите при отказ на граничните власти да напуснат страната, ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не дължи връщане на заплатенита за туристическата услуга сума.

3. Ако ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати пътуването си по свое желание, всички разходи, включително и транспорта са са за негово сметка. ТУРОПЕРАТОРЪТ не възстановява пари за неизползвани предплатени услуги.

4. При дублиране на стоите от страна на хотела, ТУРОПЕРАТОРЪТ си запазва правото да настани ПОТРЕБИТЕЛЯ в друг хотел от същата или по-висока категория, без да дължи неустойки.

5. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност при промяна на разписанието на полетите или при отмяна на полети от страна на авиокомпанията и не поема отговорност за свързаните с това допълнителни разходи.6. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност при форсмажорни обстоятелства.

7.При форсмажорни обстоятелства ТУРОПЕРАТОРЪТ възстановява суми, ако то е прието като такова от приемащата страна или превозвача, и възстановява действително върнатите суми от контрагентите.

8. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за вреди, причинени от неизпълнение или неточно изпълнение на договора, ако причините за това се дължат на ПОТРЕБИТЕЛЯ; действия на трето лице, несвързано с изпълнение на договора; непредвидено събитие, което не може да бъде избегнато от страна туроператора и неговите контрагенти при добросъвестно изпълнение на задълженията им.

9. ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност за щети нанесени на транспортнтот средство или хотела от ПОТРЕБИТЕЛЯ. Те се заплащат на място от потребителя с протокол.

10. Настоящият договор може да бъде отменен, променен и допълнен с двустранни писмени анекси в съгласие с разпоредбите на Закона за туризма.

11. За неуредени в договора въпроси се прилагат разпоредбите на Закона за туризма, Търговския закон, Закона за задълженията и договорите, както и останаллото действащо законодателство на Република България.