Екскурзии с тръгване от Стара Загора

Нова година в Белград
Код на оферта: 151084
Маршрут:  Сливен - Стара Загора - Чирпан - Пловдив - София - Белград

цена от
225 лв.
3 дни / 2 нощувки
Транспорт: Автобус

Дати:  

Принтирай
 

Нова година в Белград

Не е необходимо да пътувате надалеч за Новогодишните празници - красивият Белград ще Ви изненада със свежата си атмосфера, смесица от исторически и забавни атракции. Разходката в старата част на града ще Ви зареди с положителна енергия, а посещението на типичен сръбски ресторант „кафана“ ще Ви донесе емоцията на градския нощен живот...

Град на отпътуване Място Час Цена за ранни записвания до 31.10.2016г.
София Централна Автогара, сектор Паркинг 08:15 часа 225 лв.
Пловдив бензиностанция ОМВ хотел „Санкт Петербург“ 06:15 часа 255 лв.
Чирпан спирка Център 05:30 часа 275 лв.
Стара Загора ОМВ на бул. Славянски 05:00 часа 275 лв.
Сливен бензиностанция Еко – Дамарски мост 04:00 часа 275 лв.


ПРОГРАМА:

  • ПЪРВИ ДЕН:
Отпътуване в 04:00ч. от гр.Сливен /бензиностанция Еко, Дамарски мост по маршрут Стара Загора - Пловдив - София - Белград. Пристигане рано следобед в Белград. Панорамна автобусна програма в Белград: Храм Св. Сава, Крепостта Калемегдан, Църквата Св. Петка, Църквата Св. Ружица и др. Настаняване в хотела. По желание разходка с корабче по река Сава и река Дунав. Нощувка.

  • ВТОРИ ДЕН:
Закуска.
Програмата продължава с пешеходна обиколка: ул. Кнез Михайлова, Площада на републиката, ул. Крал Милан, ул. Скадарлия, Стария и Новия съд, Крепостта Калемегдан. Калемегдан се издига на най-високото място, на носа, образуван при вливането на Сава в Дунав. Подходите към крепостта и вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата - гълъб, символ на победата и мира. Свободно време в Белград.
По желание посещение на сръбски ресторант “кафана” на Скадарлия. Улица „Скадарлия“ е „Белградският Монмартър“. Тук се събират художници, писатели, а през лятото идват и много туристи.

Вечерта - Празнична Новогодишна вечеря с програма и посрещане на Новата година в залите на хотел Център Балашевич http://www.centarbalasevic.rs
Честита Нова Година!
Нощувка.

  • ТРЕТИ ДЕН:
Късна закуска.
Отпътуване от Белград около обяд и продължаване към Ниш. Пешеходна обиколка в центъра на града и възможност за посещение на Нишката крепост - една от най-добре запазените фортификации на Балканския полуостров, Университета и Паметника на освободителите на града. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане късно вечерта.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
Транспорт с автобус, лицензиран за международни превози;
2 нощувки със закуски в хотел Вила Панорама 3 * http://www.zakpanorama.com/
Панорамна обиколка на Белград;
Пешеходна обиколка на Белград с местен екскурзовод на български език;
Пешеходна разходка в Ниш;
Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД "Армеец";
възможност за сключване на застраховка "Отмяна на пътуване" по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма;
Водач по време на пътуването от ТА


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
Вечеря в ресторанта на хотела - 10 -12 евро - вечеря на 30.12.16г. / заявява се и се плаща предварително в офиса/;
Празнична вечеря в ресторанта на хотела с богато меню, жива музика и неограничена консумация на местни алкохолни и безалкохолни напитки на 31.12.2016 в хотел Център Балашевич -http://www.centarbalasevic.rs/ с осигурен трансфер) – задължително доплащане – 50 евро
Разходка с корабче по реките Сава и Дунав, при минимум 20 записани туристи -12 евро ;
Входни такси и билети за музеи, обекти и прояви, посещавани по желание и градски транспорт;
Разходи от личен характер.


ЗАБЕЛЕЖКА:
Застраховката „Отмяна на пътуване“ на ЗАД „Армеец“ е доброволна и е предназначена за лица, на които им предстои туристическо или бизнес пътуване на територията на България или чужбина. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката.
Застрахователят възстановява на застрахованото лице разходи за самолетни билети, хотелски резервации и други туристически и бизнес услуги, извършени предварително, които не могат да бъдат възстановени при отмяна на пътуването.
Застраховката се сключва в срок до 5 дни след деня на сключване на договора за туристическо пътуване, закупуване на самолетен билет или резервиране на хотела само при условие, че е извършено плащане (частично или пълно) и до началната дата на пътуването остават не по–малко от 10 дни.
Застрахователната премия (цената на застраховката) зависи от застрахователната сума и дните от датата на сключване до края на пътуването. Застрахователната сума е в лева и се определя в зависимост от размера на цената за индивидуалното или групово пътуване, самолетните билети или хотелската резервация.


УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
внасяне на 30% капаро;
доплащане не по-късно от 15 дни преди заминаване;
посочените цени са за ранни записвания до 31.10.2016г.;
предупреждение за несъбран минимален брой пътуващи - 7 дена преди датата на отпътуването;
минимален брой туристи - 40 човека.


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
за лица над 18 год. - лична карта или валиден задграничен паспорт;
за лица под 18 год. - валиден задграничен паспорт при пътуване с двамата родители. Ако детето пътува с единия или без родители - нотариално заверено удостоверение оригинал и ксерокопие, че детето има право да излиза от страната.

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.