Нова Година Екзотика

Нова година в Дубай (от Варна и Бургас)
Код на оферта: 103386
Маршрут:  Дубай

цена от
1547 лв.
7 дни / 6 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

НОВА ГОДИНА В ДУБАЙ (ОТ ВАРНА И БУРГАС)

ПРОГРАМА

1-ви ден
Отпътуване от Варна в 11:00 ч. от Антим I до Археологическия музей, от Бургас - 13:30 ч. от ул. Булаир срещу хим. чистене за Истанбул. Чекиране за полета до Шаржа от летище Сабиха Гюкчен в 21:30 ч.

2-ти ден
Излитане от летище Истанбул за Шаржа в 00:30 ч. Пристигане на летище Шаржа в 06:30 ч. Посрещане от фирмата партньор. Обзорна обиколка на Дубай (включена в цената с екскурзовод на български език).Съчетание на старинното с модерното, немислими архитектурни изпълнения и много цветя. Това са първите впечатления от градът на светлините, родината на най-високата сграда в света (Бурж Кхалифа) и на най-луксозния хотел в света (Бурж ал Араб). Екскурзията ни започва от богатия крайбрежен квартал Джумейра (Jumeirah) и прекрасната джамия Джумейра. На път за изкуствения остров The Palm-Jumeirah, спираме за снимки пред 7-звездния хотел Бурдж ал Араб(Burj al Arab), както и минаваме покрай новия луксозен квартал Dubai Marina. (Продължителност около 4 часа).
Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

3-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: 16:30 Бурж Кхалифа и Дубай Мол - заявява се преди тръгване – 50 евро (часът на тръгване може да бъде променен, в зависимост от часа на посещение на обсерваторията)
Нощувка.

4-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: 15:00 - Сафари в пустинята – 60 евро с включена вечеря на блок маса, безалкохолни напитки, яздене на камила, наргиле, рисуване с къна и програма. Едно екстремно забавление сред залязващото слънце над пясъчните дюни.
Нощувка.

5-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Празнична Новогодишна Вечеря!!!
Допълнителна екскурзия: 10:00 – Магията на Дубай – 50 евро
Нощувка.

6-ти ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения.
Допълнителна екскурзия: 13:00 ВИП Дубай с яхта – 55 евро (2 часа на яхтата)
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина (Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Допълнителна екскурзия: 17:00 ч. - Открития пазар на Дубай и вечеря на блок маса – 35 евро. Ще ви покажем големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника и други стоки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари, където ще може да си купите различни сувенири. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка).
Нощувка.

7-ми ден
Закуска.
Допълнителна екскурзия: 08:30 ч. Абу Даби – 55 евро (с екскурзовод на български език) Абу Даби -столицата на емирствата, която ще ни омае със спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. На влизане в града се откроява бялата джамия „Шейх Зайед”- снимки отвън и влизане вътре ( 15 мин преди молитвите, джамията е затворена за туристи). Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целия град. Пътят ни минава и през луксозния хотел Emirates Palace (фото-стоп отвън), построен в типичен арабски стил. Свободно време за кафе или обяд в Марина мол (Marina Mall). На връщане посещаваме Yas Island - мястото, където се провежда Формула 1. Снимки и пред уникалния комплекс Ferrari World.
Допълнителна екскурзия: 19:30 ч. Вечеря на арабска галера – 50 евро (2 часа на арабската галера) Романтична вечеря с любим човек и удоволствието да се насладите на вечерния бриз по канала на Дубай.
Нощувка.

8-ми ден
Освобождаване на хотела в 12:00 ч. Свободно време.
Допълнителна екскурзия: 13:00 ч. Градините Miracle – 25 евро
Трансфер до летището в Шаржа за полет до Истанбул в 20:50 ч. Пристигане на летището в Истанбул в 23:35 ч. Отпътуване за България. Пристигане във Варна на 04.01.15 около 09:00 ч.


ЦЕНИ 27.12.2014 - 03.01.2015

Хотели На човек в двойна стая На човек в единична стая Доп.легло в стая с двама възрастни Дете 4-11,99 г. в стая с двама възрастни
CITYMAX BUR DUBAI - 3* http://www.citymaxhotels.com/en/hotel/citymax-hotels-bur-dubai 791€/1547лв 1023€/2000лв N/A 593€/1160лв
BOUTIQUE 7 - 4* SUP http://www.boutique7.ae/ 940€/1838лв 1320€/2582лв



MARRIOTT JADDAF - 5* http://www.marriott.com/hotels/travel/dxbmh-marriott-hotel-al-jaddaf-dubai/ 1012€/1979лв 1464€/2864лв 726€/1420лв 645€/1262лв
LE MERIDIEN AIRPORT 5* http://www.lemeridien-dubai.com 1059€/2071лв 1558€/3048лв



MEDIA ROTANA - 5* http://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/dubai/mediarotana 1146€/2242лв 1733€/3390лв 769€/1504лв 559€/1094лв


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА
  • Самолетен билет Истанбул – Шаржа – Истанбул с летищни такси
  • Автобус с водач по време на пътуването: Варна – Истанбул - Варна
  • Трансфер летище-хотел-летище в Дубай
  • 6 нощувки със закуски в избрания хотел в Дубай
  • Обзорна обиколка на Дубай
  • Медицинска застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” с покритие 5000 евро
  • Обслужване на български език по време на престоя в Дубай


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА
  • По желание: Новогодишна вечеря с програма и напитки в балната зала на хотел CROWNE PLAZA DEIRA – 5 – 140 евро за възрастен и 55 евро за деца от 5 до 11 г. *Програмата ще изпратим допълнително!
  • Лични разходи
  • Допълнителни екскурзии


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ЗАПИСВАНЕ
  • задграничен паспорт валиден 3 месеца след датата на пътуването
  • депозит в размер на 50% от сумата на човек
  • доплащане до 30 дни преди заминаването


АНУЛАЦИЯ
В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:
  • до 60 дни преди датата на отпътуване: без неустойка
  • от 59 дни до 31 дни - депозита
  • от 30 до 0 дни: 100 % от целия договор


ЗАБЕЛЕЖКА
  • Програмата е гарантирана
  • Туроператорът запазва правото на промяна при необходимост на часовете на излитане и/или превозвача, както и на поредността на провеждане на екскурзиите, като клиентите ще бъдат своевременно информирани!


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ

БУРЖ КХАЛИФА И ДУБАЙ МОЛ – Цена: 50 EUR
Посещение на най-високата сграда в света-светкавично бърз асансьор ще ви отведеде за 124 секунди до 124-ти етаж. (Продължителност 4 часа)

Програмата включва:
  • Транспорт от и до хотела
  • Билет за достъп до обсерваторията на Burj Khalifa
  • Разходка в Dubai Mall-аквариума, ледената пързалка и танцуващите фонтани

САФАРИ В ПУСТИНЯТА – Цена: 60 EUR

Начало:14:30-15:00 ч. Тръгване от лагера: 20:00 Връщане в хотела :21:00-21:30
Ако желаете да се позабавлявате, това, е възможността, която вие не трябва да пропуснете! Желанието ви ще ви отведе в мистичната пустиня за да изпита нещо, което никога няма да забравите. Оставяйки блъсканицата и суматоха на града, водачът ви ще се отправи към вълнуващото пътешествие сред заоблените пясъчни дюни в дълбокото сърце на пустиня, вземе. Ще спрем сред големите дюни, за да се насладим на девствената красота на арабската пустиня и на опияняващото слънце. След залез, пристигаме в бедуинския лагер, където ще бъде сервирана вечерята. Вечерта ще завърши с изпълнението на арабски танци.

Програмата включва:
  • Транспорт от и до хотела
  • Сърфиране по дюните
  • Яздене на камили
  • Временна татуировка с къна
  • Наргилета
  • Безалкохолни напитки, кафе и чай
  • Вечеря на шведска маса
  • Арабски танци

АБУ ДАБИ-ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ - Цена: 55 EUR (мин.6 човека)
Тръгване:08:30 ч. Връщане в хотела: 17:00 ч.
Столицата на ОАЕ е известна с безкрайните петролни богатства и луксозни сгради. Необходими са ни около 90 мин за да стигнем от Дубай. По пътя минаваме покрай безкрайни пясъчни дюни и няколко „зелени пояса”, инициатива на основателя на ОАЕ Н.В. Шейх Зайед. Пристигайки в Абу Даби, ще се отправим към крайбрежната улица, където ще ни омае спокойствието на белите пясъци и луксозните сгради. Ще направим кратък престой в традиционно селище (Heritage Village), откъдето се открива панорамна гледка към целият град. Пътя ни минава и през луксозният хотел Emirates Palace, построен в типичен арабски стил. На връщане спираме за снимки и оригинални сувенири от увеселителния парк Ferrari World на Yas Island-мястото, където се провежда Формула 1.

Програмата включва:
  • Транспорт от и до хотела
  • Екскурзовод по програмата

ВЕЧЕРЯ НА АРАБСКА ГАЛЕРА - Цена: 50 EUR
От хотела: 19:30 ч Отплаване:20:30 ч Връщане от круиз: 22:30 ч.
Романтична вечеря с любим човек или удоволствието да се насладите на вечерния бриз? Всичко е възможно по време на круиза на арабска галера по канала на Дубай - от тунела Шиндага до Дубай.

Програмата включва:
  • Двучасова разходка с галера
  • Континентална вечеря на блок маса
  • Безалкохолни напитки, кафе и чай
  • Транспорт от и до хотела

ОТКРИТИЯ ПАЗАР НА ДУБАЙ С ВЕЧЕРЯ НА БЛОК МАСА – 35 евро.
Ще Ви покажем големия пазар, откъдето търговци от цял свят се снабдяват с подправки, парфюми, електроника и други стоки. Там се усеща истинската атмосфера на арабските пазари, където ще може да си купите различни сувенири. Вечеря на блок маса с голям избор от специалитети (една безалкохолна напитка).

ВИП ДУБАЙ С ЯХТА (мин.15 човека) - Цена: 55 EUR, дете 05-11.99 год. - 45 EUR
Невероятен панорамен тур на Дубай Марина и Джумейра с яхта. Два часа круиз с яхта ще ви потопи в приказните отражения на небостъргачите на Дубай Марина(Dubai Marina), Джумейра Бийч Резиденс (Jumeirah Beach Residence), изкуствения остров The Palm Jumeirah и луксозния хотел Burj al Arab. Връщаме се на изходната точка, където имаме време да се порадваме на марината.
Продължителност: 4 часа (2 часа от тях с яхта)
Минимален брой участници: 15

Програмата включва:
  • Транспорт от и до хотела
  • Разходка с яхта по маршрута
  • Освежителни напитки и снакс на борда на яхтата

BURJ AL ARAB 7*
Уникалната сграда на хотела е позната по целия свят-корабното платно достига 321 м и е един от най-високите хотели в света. Хотела е построен на изкуствен остров, отдалечен на 280 м от сушата и пленява със своят лукс.
Ресторант AL IWAN ( обяд) Намира се на ет.2. Арабска кухня морски дарове.
пакет „Обяд” с автобус -160 EUR; дете 2-12 г. - 110 EUR

Цената е в евро на човек и включва:
  • транспорт от/до хотела с автобус
  • достъп в хотел Бурдж ал Араб 7*
  • достъп до ресторанта
  • обяд на блок маса (не са включени напитки)

MIRACLE GARDENS - Цена: 25 EUR ( при събран необходим минимум клиенти )
С автобус ще се отправим към уникалната цветна градина Miracle Gardens- eдна от най-големите цветни градини в света с над 45 милиона цъфнали цветя. Записана в книгата на рекордите на Гинес за най-дълга стена от цветя, а през Март 2013 е обявена за най-голямата вертикална цветна градина. Там ще има свободно време за снимки, разходка, дребни покупки или пълноценна почивка в многобройните кафенета.

МАГИЯТА НА ДУБАЙ - 50 EUR - (при събран необходим минимум клиенти )
С моторна лодка (закрита, с климатик) се отправяме на едно магично пътешествие по вода с продължителност около 60 мин. Излизаме на Арабския залив, откъдето ще се полюбуваме на най-високата усукана сграда Cayan Towers и луксозния квартал Дубай Марина, изкуствения остров Палма-Джумейра, Мадинат Джумейра, луксозния хотел Бурж ал Араб 7*. Навлизаме по канала на Дубай (Dubai Creek) с множеството старинни сгради и спираме на Дубай Крик Парк ( Dubai Creek Park ), един от най- красивите паркове на Дубай, който е разположен покрай канала на Дубай. Ще имаме свободно време за снимки. След което, с автобус се отправяме към водния резерват Рас Ал Хор ( Ras Al Khor), където през една от наблюдателниците ще можем да видим на живо розовото фламинго – една от най-големите гордости на града. Връщане в хотела.Турът се провежда за минимум 8 човека. За да могат да се спазят условията за максималния капацитет на моторниците, този тур се провежда за 8, 16 или 24 човека.