Нова година в Дубай - 27 декември 2015 - PLD Travel

Нова година в Дубай - 27 декември 2015
Код на оферта: 110942
Маршрут:  София - Дубай - София

цена от
1672 лв.
7 дни / 6 нощувки

Дати:  

Принтирай
 

НОВА ГОДИНА 2016 В ДУБАЙ

ПРОГРАМА

ДЕН 1: 27.12.2015
Излитане от летище София с директен полет FZ8770 на Fly Dubai в 13:30 ч. Кацане на летище Дубай в 20.10 ч. и трансфер до избрания хотел. (около 30 - 40 минути). Настаняване.
Нощувка.

ДЕН 2: 28.12.2015
Закуска.
Отпочинали и свежи след първата нощ в Дубай Ви каним на включената в цената Панорамна обиколка на емирството на български език. Екскурзията ще Ви даде възможност в рамките на няколко часа да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население. Ще посетим Дубайския исторически музей с фигури, където е показано цялото развитие на Дубай от времето на бедуините, ловците на бисери и пиратите от Персийския залив до съвременния мегаполис. Пътувайки по булеварда с небостъргачите Шейх Заид Роуд ще минем покрай Емирейтс мол, в който се намира закритата ски писта, Dubai Media City и Dubai Internet City с офисите на водещи световни медийни и софтуерни компании. Ще продължим към хотел Атлантис, пътувайки по “стъблото” на Палмата Джумейра, първият от трите изкуствени острова с формата на палма. Разбира се, няма да пропуснем и фото-паузата пред емблематичния хотел Бурж ал Араб 7*, построен във формата на корабно платно навътре в морето. Екскурзията ще завърши в Дубай Мол.
Опция: Бурж Халифа – наблюдателна площадка “At the Top” (45.00 евро)
Къде, ако не в Дубай можете да се изкачите на най-високата сграда в света? Наблюдателната площадка “At The Top” се намира на 124-ти етаж на кулата Бурж Халифа и предлага невероятна, почти 360-градусова панорама към града. При ясно време се виждат дори небостъргачите на съседното емирство Шаржа. Билетите се закупуват предварително за точен ден и час. Билетът включва изкачване със скоростен асансьор до 124-ти етаж и неограничено време за престой.
Опция: Модерен круиз с вечеря по Дубай Марина – (65.00 евро; деца: 55.00 евро)
Двучасов круиз на традиционно арабско корабче. Насладете се на една съвсем различна и невероятно красива панорама на Дубай! Ще останете впечатлени от пищно осветените небостъргачи на Дубай Марина, яхтеното пристанище, Dubai Marina Mall, множеството 5-звездни хотели с интересна архитектура и Палмата Джумейра. Цената включва трансфер до корабчето, вечеря и безалкохолни напитки.
Нощувка.

ДЕН 3: 29.12.2015
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Посещение на Ferrari World в Абу Даби (115.00 евро)
Най-големият покрит парк за развлечения в света, както и първият такъв, посветен на Ферари, предлага забавления и приключения за всички възрасти. Сред атракциите е най-бързото скоростно влакче в света — Formula Rossa, чиято скорост достига 240км/ч. За повдигане на адреналина можете да опитате и G-Force — ще бъдете изстреляни на височина 62 метра, откъдето пред вас ще се открие панорама към целия комплекс Yas Island, след което ще почувствате какво означава “свободно падане”. Феновете на прочутата италианска марка могат да разгледат богатата изложба от автомобили
Опция: Посещение на Аквапарк Yas Waterworld в Абу Даби (115.00 евро)
Новооткритият комплекс се разпростира на площ колкото 15 футболни игрища и предлага 43 атракции, пет от които са единствени по рода си. В аквапарка е създадена и най-високата изкуствена вълна за сърфиране. В дизайна е заложена историята за “Изгубената перла” и младото местно момиче Дана, което е тръгнало да я търси.
КОМБО Опция: Ferrari World + Аквапарк Yas Waterworld в Абу Даби (145.00 евро)
Комбинирайте двете опции и посетете двете атракции в един ден!
Нощувка.

ДЕН 4: 30.12.2015
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Екскурзия до Абу Даби (55.00 евро; деца: 45.00 евро )
Абу Даби е ултрамодерен град, наричан още Манхатън на Близкия изток, а също и “най-зеленият град” в региона с обилната си зеленина и красиви паркове и градини. По време на екскурзията ще видите най-забележителните сгради, архитектурата на които е доста по-различна от тези в Дубай. Ще бъдете очаровани от Бялата джамия „Шейх Зайед” – най-голямата в ОАЕ и една от най-големите в света с капацитет 40 000 души (фото-стоп отвън и влизане в джамията при възможност), както и от впечатляващия хотел с вид на замък Emirates Palace, който по лукс и разкош конкурира Бурж ал Араб 7* в Дубай (фото-стоп отвън). Ще посетите Heritage village – комплекс, в който можете да видите различни арабски занаяти, модел за напоителна система, използвана в миналото и да си купите сувенири. След свободното време за обяд, ще видите също така пистата за Формула 1 (панорамно от автобуса) и ще посетите магазина за сувенири на Ferrari World.
Опция: Вечеря в хотел Армани 5* – (125.00 евро)
Поглезете се с романтична и стилна вечеря в хотел Армани 5*, разположен на шест етажа в кулата “Бурж Халифа”. Всичко в обзавеждането е създадено с много внимание към детайлите от италианската модна икона Джорджо Армани. Насладете се на класически ястия от Италия, специалитети от Тоскана, традиционни рецепти от индийската кухня, тапас и японска гурме кухня с прекрасна гледка към Танцуващите фонтани на Дубай. Вечерята е в ресторант Mediterraneo, разположен на първия етаж.
Нощувка.

ДЕН 5: 31.12.2015
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Цветната градина Dubai Miracle Garden (30.00 евро)
Цветни килими и многобройни арки насред пустинята! Няма да можете да отделите сетива от феерията и аромата на милионите цъфтящи цветя, аранжирани в разнообразни спиращи дъха форми, простиращи се на длъж и на шир около вас. При всяко следващо връщане тук подредбата и нюансите са различни. Вълшебните градини са създадени от човешка ръка на площ от 72 000 кв.м. и са дом на 45 милиона растения.
Новогодишна Галавечеря:
Специална програма с DJ и много танци, веселие, маски и фойерверки! Подгответе Вашите официални тоалети. Меню от отбрани и разнообразни ястия, алкохолни и безалкохолни напитки.
Нощувка.

ДЕН 6: 01.01.2016
Закуска. Свободно време за плаж, шопинг и развлечения.
Опция: Сафари с джипове в пустинята с включена вечеря (60.00 евро; деца: 45.00 евро )
Уникално, романтично и приключенско! Позволете на прекрасната мека бяла светлина на лунните лъчи да падне върху лицето Ви по време на вълшебните моменти в пустинята след залез слънце с настъпването на нощта... Ще спрете за фото-пауза, за да си направите снимки сред неподправената красота на арабската пустиня, да запечатате камилите в тяхната естествена среда и да съхраните гледката на великолепния залез. Спускайки се и изкачвайки се по стръмните пясъчни дюни ще се отправите към бедуински лагер, където ще имате възможност да яздите камила, да си направите временна татуировка с къна, да се премените в арабски дрехи или да пушите наргиле. Вечерята ще бъде барбекю. Безалкохолните напитки, кафето, чаят и минералната вода са без лимит, а за десерт ще опитате арабски сладкиши, приготвени на място, докато чакате. Кръшна танцьорка ще завърши това необикновено пътешествие с истински арабски танц.
Нощувка.

ДЕН 7: 02.01.2016
Закуска.
Освобождаване на хотела. Трансфер до летище. Полет за България с полет FZ8769 на Fly Dubai в 12:55 ч. и кацане на летище София в 16:40 ч. с незабравими спомени от Дубай и Обединените Арабски Емирства.

ХОТЕЛИ Описание на хотелите Цени
Grand Midwest Reve**** Хотелът се намира в квартал Теком, район Ал Барша, недалеч от хотела са Mall of the Emirates, Dubai Internet City, Dubai Marina, Emirates Golf Club, Палмата Джумейра. 1672.00 лв
Emirates Grand**** Хотелът се намира в най-луксозната зона на Дубай, на пешеходно разстояние от най-високата кула в света Burj Khalifa, Танцуващите фонтани и най-големия МОЛ в света — Dubai Mall. 2005.00 лв
Crowne Plaza Deira***** Crowne Plaza Dubai Deira се намира само на 300 метра от търговския център Reef. Хотелът се намира срещу метростанция Salah Al Din, осигуряваща връзка с квартал Джумейра и Mall of Emirates. 2357.00 лв


ТУРОВЕ

Сити тур на Дубай
Ден и час на провеждане: на 2 -рия ден от екскурзията ;
Включен в екскурзията.

Обиколният тур на Дубай ще Ви даде възможност в рамките на няколко часа да се запознаете с най-интересните забележителности в Дубай докато екскурзоводът ви разказва за историята на емирството, новите проекти, както и любопитни факти от живота на местното население. Ще посетим Дубайския исторически музей с фигури, където е показано цялото развитие на Дубай от времето на бедуините, ловците на бисери и пиратите от Персийския залив до съвременния мегаполис. Пътувайки по булеварда с небостъргачите Шейх Заид Роуд ще минем покрай Емирейтс мол, в който се намира закритата ски писта, Dubai Media City и Dubai Internet City с офисите на водещи световни медийни и софтуерни компании. Ще продължим към хотел Атлантис, пътувайки по “стъблото” на Палмата Джумейра, първият от трите изкуствени острова с формата на палма. Разбира се, няма да пропуснем и фото-паузата пред емблематичния хотел Бурж ал Араб 7*, построен във формата на корабно платно навътре в морето. Екскурзията ще завърши в Дубай Мол.

Продължителност: 4-5 часа.

Билет Бурж Халифа 124-ти етаж Билет Бурж Халифа 124-ти етаж
Цена за възрастен: 108.00BGN;
Цена за дете: 108.00BGN;

Наблюдателната площадка “At The Top” се намира на 124-ти етаж на кулата Бурж Халифа и предлага невероятна, почти 360-градусова панорама към града. При ясно време се виждат дори първите небостъргачи на емирството Шаржа. Входът за наблюдателната площадка се намира в Dubai Mall (последният вход на мола откъм Бурж Халифа, след това вляво). Билетите се закупуват предварително за точен ден и час, като интервалите на качване са на всеки 30 минути. Трябва да бъдете на входа за кулата в Dubai Mall 15 минути по-рано от обявеното време и да представите потвърждението, което ние ще ви дадем.
Билетът включва: изкачване със скоростен асансьор до 124-ти етаж и неограничено време за престой на площадката. Трансфер до кулата не е включен в цената, придвижването до там става самостоятелно.

Ferrari World Ferrari World
Ден и час на провеждане: на 6 -тия ден от екскурзията ;
Цена за възрастен: 225.00BGN;
Цена за дете: 225.00BGN;

Забавления и приключения за всички възрасти ви очакват във Ferrari World — най-големият покрит парк за развлечения в света, както и първият такъв, посветен на Ферари. Сред атракциите е най-бързото скоростно влакче в света — Formula Rossa, чиято скорост достига 240км/ч. Любителите на силни усещания могат да изпробват уменията си във високотехнологичния симулатор на състезания – такъв, какъвто ползват за тренировки пилотите от F1. За повдигане на адреналина можете да опитате и G-Force — ще бъдете изстреляни на височина 62 метра , откъдето пред вас ще се открие панорама към целия комплекс Yas Island, след което ще почувствате какво означава “свободно падане”. Феновете на прочутата италианска марка могат да разгледат богатата изложба от автомобили с модели от 1947г. до наши дни. Атракционите в парка са над 20 на брой и включват 4-D кино, забавления за деца и за цялото семейство. В комплекса има и магазин за сувенири, както и заведения за хранене.

Аквапарк в Yas Waterworld в Абу Даби Аквапарк в Yas Waterworld в Абу Даби
Ден и час на провеждане: на 6 -тия ден от екскурзията ;
Цена за възрастен: 225.00BGN;
Цена за дете: 225.00BGN;

Yas Waterworld се разпростира на площ с големина колкото 15 футболни игрища и предлага 43 атракции за туристите, пет от които са единствени по рода си. Водната пързалка "Торнадо" е дълга 238 метра и позволява да й се насладят едновременно шест души. В аквапарка е създадена и най-високата изкуствена вълна за сърфиране. В дизайна на парка е заложена историята за "Изгубената перла" и младото местно момиче Дана, което е тръгнало да я търси.
Yas Waterworld е отворен всеки ден от 10.00 до 18.00 часа през зимата и от 10.00 до 20.00 часа през лятото, като едновременно може да приеме близо 6000 души.

Комбинирана екскурзия Yas + Ferrari Комбинирана екскурзия Yas + Ferrari
Ден и час на провеждане: на 6 -тия ден от екскурзията ;
Цена за възрастен: 284.00BGN;
Цена за дете: 284.00BGN;

Вечеря в Армани Вечеря в Армани
Ден и час на провеждане: на 3 -тия ден от екскурзията ;
Цена за възрастен: 68.00BGN;
Цена за дете: 244.00BGN;

Подарете си романтична и стилна вечеря в хотел Армани 5*, разположен на шест етажа в кулата "Бурж Халифа". Всичко в обзавеждането е създадено с много внимание към детайлите от италианската модна икона Джорджо Армани. Насладете се на класически ястия от Италия, специалитети от Тоскана, традиционни рецепти от индийската кухня, тапас и японска гурме кухня с прекрасна гледка към Танцуващите фонтани на Дубай.
Цената не включва трансфер до х-л Армани 5*.

Градините на Дубай Градините на Дубай
Ден и час на провеждане: на 4 -тия ден от екскурзията ;
Цена за възрастен: 59.00BGN;
Цена за дете: 59.00BGN;

Цветни килими и многобройни арки насред пустинята! Няма да може да отделите сетива от феерията и аромата на милионите цъфтящи цветя, аранжирани в разнообразни спиращи дъха форми, простиращи се на длъж и на шир около вас. При всяко следващо връщане тук подредбата и нюансите са различни. Тези вълшебни градини са създадени от човешка ръка на площ от 72 000 кв.м. и са дом на 45 милиона вида растения.
Цената включва транспорт и билет за вход.

Абу Даби Абу Даби
Ден и час на провеждане: на 3 -тия ден от екскурзията ;
Цена за възрастен: 108.00BGN;
Цена за дете: 88.00BGN;

Абу Даби е столицата на Обединените арабски емирства и най-голямото от тях. Разположен на около 170 км югозападно от Дубай, Абу Даби е ултрамодерен град, наричан още Манхатън на Близкия изток. В същото време Абу Даби ще ви очарова с изобилната си зеленина, с големите и красиви паркове и градини, които заслужено му дават правото да се нарече “най-зеленият град” в региона. По време на екскурзията ще видите най-забележителните сгради, архитектурата на които е доста по-различна от тези в Дубай. Част от местата, които ще видите са Бялата джамия „Шейх Зайед” — най-голямата в ОАЕ и една от най-големите в света с капацитет 40 000 души (фото-стоп отвън и влизане в джамията при възможност), както и впечатляващия хотел с вид на замък Emirates Palace, който по лукс и разкош конкурира Бурж ал Араб 7* в Дубай (фото-стоп отвън). Ще посетите Heritage village — комплекс, в който можете да видите различни арабски занаяти, модел за напоителна система, използвана в миналото и да си купите сувенири. След свободното време за обяд, ще видите също така пистата за Формула 1 и Ferrari World (панорамно от автобуса).
ВАЖНО: В Бялата джамия “Шейх Зайед” има изисквания за облеклото, които се спазват строго и ако туристите не отговарят на тях ще им бъде отказан достъпът до нея.
За мъжете — дълги панталони, тениски или ризи с къс/дълъг ръкав. За жените — дълги панталони или дълги поли до глезените, блузи или ризи с дълъг ръкав, шал за главата. Не се допускат: шорти, къси панталони, къси поли, потници, тесни и прилепнали по тялото дрехи, прозрачни дрехи.
Продължителност: целодневна ексурзия.

Сафари
Ден и час на провеждане: на 5 -тия ден от екскурзията ;
Цена за възрастен: 117.00BGN;
Цена за дете: 88.00BGN;

Уникално, романтично и приключенско! Позволете на прекрасната мека бяла светлина на лунните лъчи да падне върху лицето Ви по време на вълшебните моменти в пустинята след залез слънце с настъпването на нощта... Ще спрете за фото-пауза, за да си направите снимки сред неподправената красота на арабската пустиня, да запечатате камилите в тяхната естествена среда и да съхраните гледката на великолепния залез. Спускайки се и изкачвайки се по стръмните пясъчни дюни ще се отправите към бедуински лагер, където ще имате възможност да яздите камила, да си направите временна татуировка с къна, да се премените в арабски дрехи или да пушите наргиле. Вечерята ще бъде барбекю. Безалкохолните напитки, кафето, чаят и минералната вода са без лимит, а за десерт ще опитате арабски сладкиши, приготвени на място, докато чакате. Кръшна танцьорка ще завърши това необикновено пътешествие с истински арабски танц.

Модерен круиз на арабска галера по Дубай Марина Модерен круиз на арабска галера по Дубай Марина
Ден и час на провеждане: на 2 -рия ден от екскурзията ;
Цена за възрастен: 127.00BGN;
Цена за дете: 108.00BGN;

Двучасов круиз на традиционна арабско корабче(галера). Dubai Marina е канал във венециански стил. Най-важните забележителности в круиза са осветените небостъргачи на Дубай Марина, яхтеното пристанище, Dubai Marina Mall, множество 5-звездни хотели с интересна архитектура, частни плажове, Палмата Джумейра. Цената включва: трансфер до галерата, вечеря и безалкохолни напитки.
Продължителност: 2 часа

Обиколка с хеликоптер Обиколка с хеликоптер
Цена за възрастен: 548.00BGN;
Цена за дете: 548.00BGN;

Нетрадиционен, но крайно впечатляващ начин да опознаете космополитния Дубай е панорамната обиколка на града с хеликоптер. Подарете си едно незабравимо изживяване като разгледате от птичи поглед най – футуристичния град на планетата, съчетаващ в себе си по неповторим начин традиционната арабска архитектура с ултрамодерни небостъргачи.
Продължителност: 15 минути.

Обяд в Бурж ал Араб 7* Обяд в Бурж ал Араб 7*
Цена за възрастен: 372.00BGN;
Цена за дете: 254.00BGN;

Построен на изкуствен остров на 280 метра от брега, той безспорно е един от символите на Дубай и една от най-фотографираните сгради! За интериора на помещенията са използвани 840 kg 22-каратово злато, а в строителството са участвали 3000 фирми и 250 дизайнера. На върха на хотела има хеликоптерна площадка. Тук няма да намерите стандартни стаи, а само апартаменти мезонети, най-малкият от които е с площ 170 кв.м. Посетете този шедьовър на изкуството и техниката, името на което е Бурж Ал Араб!
Обядът е на шведска маса в ресторант Al Iwan (напитките не са включени в цената).
Изисква се официално облекло. Ресторантът се намира на 1-ви етаж на хотела.


НОВОГОДИШНО ПРАЗНЕНСТВО
5* Бална зала Crowne Plaza Dubai
31.12.2015

ПРАЗНИЧНО МЕНЮ

Предястия и салати:
Селекция от японско суши, вкл. California Rolls
Маринована печена патица от Нанджин
Печено пиле по китайски с краставици
Пушена сьомга с традиционна гарнитура
Салата от сладка царевица и скариди
Таи салата от морски дарове с лимонена трева
Немска салата от печени картофи с телешко
Пикантна индийска салата с картофи и боб
Зелева салата с крехки парченца патешко
Зеленчукова салата асорти с подправена майонеза
Пюре от печен патладжан със семена анар
Хумус по бейрутски
Ориенталска салата с пържен хляб
Доматен сос със зелени лукчета
Телешко в сладко-кисел сос с мариновани корнишони
Кошница с различни видове хляб и масло

Супи:
Френска лучена супа с крутони от сирене
Супа от пиле и царевица

Ястия, приготвени на място–шоу кукинг
Традиционен узи сет от ливански ориз
Печена патица с кестени и боровинков сос
Традиционен сандвич шаварма с пилешко и сос тахина

Топъл бюфет
Пържена риба със сос тартар
Зеленчукова лазаня
Сочно телешко в лек синапен сос Penne Arabiatta
Персийски пилешки кебап на жар
Ирански шафранов ориз
Задушени сезонни зеленчуци
Задушено червено зеле със зелени ябълки
Печено пиле с чеснов сос
Китайски сладко-кисели рибени топки
Пържени китайски спагети

Десерти:
Джинджифилов хляб
Топъл новогодишен пудинг
Морковена халва
Подборка от кексчета Yule Log
Салата от пресни плодове
Брауни с пасифлора
Новогодишни понички
Мус от манго
Mulabiah
Сладкиш със сироп от фурми
Оризов пудинг
Крем карамел
Подборка от различни сладкиши

Куверт: €110

Вечеря на блок маса без лимит
Безалкохолни напиткибез лимит
Развлекателна програма и DJ
Двупосочен трансфер
Деца ненавършили 6 години: €30

ПАКЕТ АЛКОХОЛНИ НАПИТКИ: €50

В допълнение към стандартния куверт ще получите неограничен достъп и до алкохолния бар:
Johnny Walker Red Label Whiskey
Dewar’s White Label Whiskey
Famous Grouse Whiskey
Tequila Conquistador White
Rum Bacardi White
Smirnoff Red Vodka
Gordon’s Gin
Heineken Beer
Bidweiser Beer
Foster’s Beer
Селекция бели вина
Селекция червени вина

УТОЧНЕНИЕ:
  • Минимален брой туристи за осъществяване на програмата - 20
  • Краен срок за записване - 10 дни преди заминаване


Допълнителна информация
Официален език е арабският, но английският е широко използван.
Валута: Местната парична единица е дирхам (Dhs). 1 дирхам=100 филца. Курсът на дирхама към долара е фиксиран. 1 USD=3.65 Dhs. Обмяна на валута може да се извърши в многобройните обменни бюра, които работят без комисионна. Няма рестрикции за внос или износ на местна и чуждестранна валута.
Работно време: Почивните дни са петък и събота. През седмицата всички магазини работят от 9.00-13.00 и от 16.00-22.00 ч, а откритите базари до 23.00 ч. Шопинг центровете са отворени от 10.00 до 22.00 часа, а през уикенда до полунощ.
Религия: Ислямът е официална религия в ОАЕ, но Дубай е космополитен и в него живеят хора от различни националности, изповядващи различни религии, имащи свой начин на живот и мислене.
Облекло: В луксозните ресторанти към хотелите и в нощните заведения за мъжете се изискват ризи, затворени обувки (но не маратонки) и дълги панталони. За жените – елегантно облекло без конкретни изисквания. На плажа: стандартно, но не по монокини.
Пазаруване: Нормално за арабския свят е да се иска намаление от предложената цена, с изключение на местата с фиксирани цени (шопинг молове).
Пари и ценности: Въпреки, че в Дубай кражбите са изключение, в страната има много чуждестранни туристи, за което ви съветваме да съхранявате парите и ценностите си в сейф във вашата стая или на рецепция.
Фотографиране: Няма ограничение, с изключение на изрично посочените места. Не е възпитано да се снимат местни жители в традиционните им облекла, особено жените.
Коли под наем и шофиране: Всеки правоспособен водач може да наеме кола под наем срещу международна шофьорска книжка и международен паспорт. Цената за 24 часа е около 40 USD. Цената на литър гориво е 0.25 цента. Толерантността към алкохола е нулева. Не забравяйте да закупите билетче от колонките до паркинга и да го оставите на таблото до предното стъкло. Поставянето на предпазните колани е задължително. Забранено е говоренето по мобилни телефони. Санкциите са сериозни.
Таксита: В Дубай такситата са много евтини. Стоянки ще откриете пред моловете и хотелите. Помолете за такси и на рецепция в хотела.
Алкохол: Купете си алкохол от безмитна зона, защото спиртни напитки не се продават в магазините. Не пийте на улицата.
Питейна вода: Препоръчително е да се ползва вода за пиене, която се продава във всеки супермаркет на цена от около 1.5 Dhs за 1.5 литра.
Кредитни карти: Широко е разпространено ползването на карти от всички световни вериги.
Метрото: Използвайте го като атракция, но за кратко посещение или ако пътувате в малка група, такситата ще ви излезнат по-изгодно.
Телефон: Срещу копие от паспорта си можете да закупите местна СИМ карта на Etisalat или Du.