Нова Година Екзотика

Доминиканска Република - Нова година 2015
Код на оферта: 93768
Маршрут:  София - Мадрид - Пунта Кана - Плая Баваро - Пунта Кана - Мадрид - София

цена от
3706 лв.
11 дни / 9 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА - НОВА ГОДИНА 2015


Програма:

29.12.2014 г.: Отпътуване от аерогара София за Мадрид с полет на България Еър. Пристигане .в Мадрид. Настаняване в хотел категория 4 звезди в близост до аерогарата. Нощувка.
30.12.2014 г.: Закуска. Отпътуване от Мадрид за Пунта Кана с полет на Pullmantur Air с Boeing 747 “JUMBO”. Пристигане в Пунта Кана. Трансфер от аерогарата до избрания от Вас хотел в Плая Баваро.
30.12.2014 - 06.01.2015 г: 7 нощувки на база all inclusive в избрания от Вас хотел в Плая Баваро.
31.12.2014 г.: Празнична Новогодишна вечеря.
06.01.2015 г.: Трансфер от хотела до аерогарата в Пунта Кана . Отпътуване за Мадрид с полет на Pullmantur Air с Boeing 747 “JUMBO”.
07.01.2015 г.: Пристигане в Мадрид. Настаняване в хотел категория 4 звезди на аерогара. Нощувка.
08.01.2015 г.: Закуска. Отпътуване от Мадрид за София с полет на България Еър. Пристигане в София.


Хотели в Playa Bavaro, Punta Cana Цена на човек в двойна стая
Occidental Grand Punta Cana Resort ***** 1895 евро ( или 3706 лв.)
Grand Palladium Punta Cana ***** 2175 евро (или 4254 лв.)


Описание на хотелите:

Occidental Grand Punta Cana Resort

Хотел Occidental Grand Punta Cana Resort е разположен на първа линие на плажа. Хотелът разполага с 10 ресторанта, 9 бара, 4 басейна, фитнес, СПА център и детски клуб. Всяка от стаите на хотела е оборудвана с климатик, мини бар, сателитна телевизия, сейф (срещу допълнително заплащане), (интернет (срещу допълнително заплащане) и телефон.


Grand Palladium Punta Cana

Хотел Grand Palladium Punta Cana се намира в Плая Баваро, където Карибско Море преминава в Атлантическия Океан. Комплекс Grand Palladium Punta Cana се състои от няколко хотела от веригата Grand Palladium. Комплексът разполага с 397 делукс стаи, 28 стандартни стаи, 12 апартамента и 14 мезонета, 8 ресторанта „А ла Кард“, 5 ресторанта на „шведска маса“, 14 бара, 4 басейна, СПА център, Казино и детски клуб.


Пакетната цена е в евро и включва:
  • самолетен билет София – Мадрид – София на България Еър;
  • самолетен билет Мадрид – Пунта Кана – Мадрид на Pullmantur Air;
  • трансфери аерогара в Пунта Кана – хотел в Плая Баваро – аерогара;
  • 2 нощувки със закуска в хотел категория 4 звезди на аерогара в Мадрид;
  • 7 нощувки на база all inclusive в избрания от Вас хотел в Плая Баваро;
  • празнична Новогодишна вечеря в хотела;
  • медицинска застраховка.


Цената не включва:
  • летищни такси за полета София – Мадрид – София – 118 евро (или 231 лв.) ; /към 28.07.2014/
  • летищни такси за полета Мадрид – Пунта Кана – Мадрид – 152 евро ( или 297 лв.) / към 28.07.2014 /;
  • входна туристическа такса: - около 15 щ.д. при пристигане в страната;
  • местни държавни такси - около 20 щ.д. при напускане на страната;
  • екскурзии по желание.

Възможност за сключване на допълнителен застрахователен договор за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване от страна на потребителя и на разходите за съдействие, включително при репатриране, както и за случаите на злополука, болест или смърт.

За пътуването Ви е необходим задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца. Безвизов режим в страната.
Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.


Допълнителни екскурзии:

Целодневна екскурзия до Санто Доминго

По пътя до Санто Доминго се преминава през типичните за тази част на страната селца. Панорамна обиколка на столицата: Фара на Колумб, построен 1992г., Нациналния дворец и модерната част на града. Обиколка на колониалната част на първия град на Америка, основан през 1492 г. Ще посетите Крепостта - резиденция на Диего Колумб, син на откривателя Христофор Колумб. Ще посетите и пазар с произведения на местните занаядчии и известната пешеходна улица Ел Конде. Трансфер обратно до хотела.

Ориентировъчна цена: 79 щ.д

Целодневна екскурзия до Алтос де Чавон, Каталина и Камаяса

Отпътуване от Плая баваро за Алтос де Чавон - градът на артистите. Дело на италиански архитект, градът пресъздава атмосферата на средновековно селище. Ще се разходим по страринните улички до Римския амфитеатър, фонтана и терасата, от която се открива прекрасен изглед към реката Чавон, където е сниман филма "Апокалипсис сега". След обиколката, отпътуване с автобус за пристанището на Ла романа, откъдето с моторници се отплава за известния остров Каталина. На плажа ще ви поднесат разхладителни напитки и ще се отправите към кораловите рифове, за да плувате сред разнообразие от карибски риби. След час и половина отново ще продължите с моторниците по река Камаяса за да достигнете до Ранчото. Там ще ви бъде поднесен типичен доминикански обяд под ритмите на меренге. След това ще имате възможност да поплувате в реката, да плавате с кану или да си починете под палмите. Накрая - разходка на кон до "Къщата на Урагана", единствена на карибите, където законът на гравитацията не действа.

Ориентировъчна цена: 99 щ.д.

Разходка с моторница / Bavaro Splash/

С двуместна моторница, карана от смите вас, ще заобиколите брега на Плая Бавароза да стигнете до плаващата платформа, където ще ви бъдат поднесени разхладителни напитки и ще имате възможност да плувате с шнорхел и плавници сред корали и екзотични риби. Тези, които не желаят да плуват, могат да останат на платформата и да вкусят разхладителните напитки под звуците на карибски ритми.

Ориентировъчна цена: около 75 щ.д.

Caribe Jet Set

Отпътуване с автобус за пристанището на Баяибе. От там започва морската разходка, предназначена да се отпуснете и да се наслаждавате на различни морски развлечения. Още с качването, екипажът ще ви предложи сандвичи и всякакви напитки за добре дошли на корабчето. След около час плаване се достига до естествените басейни, където ще останете за около час и ще пиете шампанско. След това се продължава към малкото рибарско селище "Мано Хуан" но остров Саона, като междувременно ще ви бъде сервиран прекрасен обяд с лангуста. Свободно време сред невероятен пейзаж и възможност да поплувате в естествените басейни, които заобикалят острова.

Ориентировъчна цена: 149 щ.д.

Ресторант "Капитан Кук"

Посетете най-известния ресторант на острова, където можете да вкусите прекрасна скара от морски дарове и сами да изберете своята лангуста.

Ориентировъчна цена:
Обяд: 50 щ.д.
Вечеря: 55 щ.д.

Разходка на кон

Разпускаща разходка на кон по плажа Арена Горда за да наблюдавате залеза на слънцето и красивия девствен плаж.

Ориентировъчна цена: 45 щ.д.

Острова на делфините / Dolphin's Island/

Отпътуване от хотела с автобус до базата на Dophin' Iland, откъдето след като получите необходимите указания, ще отплавате с моторници към рая, където живеят тези чаровници. На групи от по 8 участници ще имате възможност да плувате около четвърт час заедно с делфините, преживяване, което никога няма да забравите. След плуването с делфините може да използвате съораженията на базата и да пийнете нещо на този девствен плаж / не е включено в цената /

Hispanola Adventure

Цял ден на вълнуващи преживявания. С камионетки 4 х 4 ще преминете през земеделските райони на Пунта Кана.По време на това сафари ще посетите типична селска къща за да дегустирате доминиканско кафе. Разходка с магаре, посещение на селцето Ла Сейба и възможност да опитате доминикански ром. Възможност за директен контакт с гостоприемното население и посещение на селско училище / само през учебната година/. Разглеждане на захарна плантация и креолски обяд. След обяд - разглеждане на плантация за кафе, какао, ориз, тропически плодове и възможност за плуване в разхлаждащите води на един райски плаж.

Ориентировъчна цена:95 щ.д.

Манати Парк

"Манати Парк" е екологичен парк само на 10 минути от вашия хотел, в който можете да прекарате един ден в контакт с типичните за Карибите флора и фауна.Предлагаме ви невероятната възможност да плувате с делфини. Запознайте се с нашата история като посетите селище на племето таини за да разгледате принадлежностите за лов, риболов и готвене на древните жители на острова.
Ориентиравачна цена: 75 щ.д.

Самана

Отпътуване с малък самолет за Самана. От там се отпътува с окрити камионетки през гъста разстителност за Балеей, където ще посетите типична местна къща за да дегустирате пресни плодове, кафе и какао. След това ще посетите едно ранчо в провинция Лимон, откъдето на коне ще се изкачите до водопада на Лимон - един от най-красивите в страната. Възможност да поплувате във водите на водопада. връщане в ранчото за вкусен обад тип бюфет. Ще продължите към залива на Самана , един от най-красивите в Доминиканската република. По пътя се преминава през селищата Колония и Хуана Весента. от залива на Самана се отплава с моторници за Кайо Левантада / остров Бакарди /, известен с белия си пясък и кристално чиста вода. По-късно ще заобиколите острова за да стигнете до голфо де Флечас / Залива на Стгрелите/, където се е състояла една от битките между испанците и индианците. Връщане на аерогарата на Самана, къдета ще ви чакат самолетчетата за Пунат Кана.

Ориентировъчна цена: 245 щ.д.

Саона - Палмия

Отпътуване от хотела за пристанището на Баяибе, откъдето се отплава за остров Саона и плажа Палмия.Ще спрете в близост до кораловия рифт на райския бряг на Източния Национален Парк. Следващата спирка е при "естествения басейн", където живеят морски звезди. Остатъка от следобеда ще прекарате на девствения плаж Палмия, заобиколени от труско сините води на морето и палми. Връщане на пристанището Баиябе, откъдето с автобус се отпътува за хотела. Два са вариантите на пътуване до острова: на отиване с катамаран и на връщане с моторница или обратното.
Ориентиравачна цена: 95 евро

Карибско сафари

По време на тази екскурзия се посещава типечна къща в селището Макао. Ще разгледате селцето Сейба и ще посетите селското училище / само през учебната година /. Ще посетите и плантация за кафе, какао и плодни дръвчета. В град Игуей ще разгледате Базиликата на Дева Мария, след което ще продължите към типично ранчо за да опитате местния коктейл "Коко Локо". От там ще се отправите към река Чавон На връщане ще преминете през плантации за ориз и ще ви обяснят неговото производство в Доминиканска република. Преди да се приберете в хотела ще посетите фабрика за пури.

Ориентировачна цена: 129 щ.д.

Карибско приключение

Отпътуване от хотела с автобус за пристанището Баяибе. От там с катамаран ще се отправите към" естествения басейн", като по пътя ще ви бъдат поднесени напитки и закуски под звуците на карибска музика. След като стигнете до "естествения басейн" ще имате възможност да поплувате около 45 минути, след което с моторници ще се отправите към Банкос Арена - мястото, където се сливат Карибско море и Атлантическия океан. Връщане на катамарана. Ще продължите към устието на река Чавон , където ще се прекачите на кораба "Апокалипсис сега" и "Рамбо" за да се насладите на речния пейзаж.връщане с автобус в хотела.

Ориентировъчна цена: 165 щ.д.



Общи Условия:

1. Условия за записване

1.1 Краен срок за записване: 45 дни преди обявената дата на пътуването.

1.2 Начин на плащане :

1.2.1 При почивки в Карибския басейн и други далечни дестинации - предплата от 500 евро (или 978 лв), доплащане - 45 дни преди отпътуване.

  • В случай че доплащането не е извършено в горепосочените срокове, вашият договор ще се счита анулиран и ще дължите на ТУРОПОРАТОРА неустойки според условията за анулации.

1.3. Резервацията се счита за валидна, само ако е потвърдена от ТУРОПЕРАТОРА в рамките на 5 работни дни. Ако не бъде потвърден първоначално заявен от ПОТРЕБИТЕЛЯ хотел, ТУРОПЕРАТОРЪТ може да предложи алтернативни варианти за настаняване. В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ не приеме другите възможности той има право да анулира резервацията, като му бъде възстановена предплатата за пътуването.

  • Настаняването в хотели се извършва след 14 ч. в деня на пристигане, а освобождаването на стаите трябва да бъде до 12 ч. в деня на отпътуване.

  • Плащането се извършва в лева в брой или по банков път по курса на БНБ за деня. Плащането може да се извърши и със крединта карта Visa, Mastercard, Maestro, Cirrus като се заплаща еднократна такса обработка в размер на 2.5 % от общата сума.

2. Договорената обща цена на туристическото пътуване може да се промени в следните случаи:

2.1. При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото. Редът и начинът за преизчисляване на цената в този случай са: цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената.

2.2. При промяна в размера на такси, свързани с ползвани услуги по настоящия договор, като летищни, пристанищни такси и др.

2.3. При промяна на обменния валутен курс, относим към договора с повече от 5% в периода между сключването му и датата на отпътуване.

3. Анулации и неустойки

3.1.В случай на отказ от пътуването, фирмата възстановява заплатената сума при следните удръжки:

3.1.1. Почивки в Карибския басейн и други далечни дестинации:

  • от 45 до 30 дни - 50%
  • от 30 до 20 дни - 75%
  • от 20 до 0 дни - 100%
  • Имат се предвид работни дни.

4. Крайният срок за уведомяване на ПОТРЕЕБИТЕЛЯ, че минималния брой участници не е набран, поради което пътуването се отменя е 10 дни преди началото на пътуването. В този случай ТУРОПЕРАТОРЪТ предлагана няколка варианта на ПОТРЕБИТЕЛЯ: пълно възстановяване на заплатените суми; пренасочване към друга дата или подобна екскурзия;

5. Когато направи значителна промяна в някоя от съществените клаузи на договора, ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да уведооми ПОТРЕБИТЕЛЯ за правата му по чл. 89 от Закона за туризма.

6. Рекламации във връзка с изпълнението на договора се правят в писмен вид и се приемат до7 дни след завръщане от пътуването в офиса на агенцията. Към рекламацията следва да бъде съставен и приложен тристранен протокол, подписан от ПОТРЕБИТЕЛЯ, ХОТЕЛА и ЧУЖДЕСТРАННИЯ ТУРОПЕРАТОР. ТУРОПЕРАТОРЪТ е длъжен да отговори в срок от 30 работни дни след получаване на рекламацията.

7. ТУРОПЕРАТОРЪТ е сключил застрахователен договор съгласно чл. 97 от Закона за туризма с номер на застрахователната полица за сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператор”- 03700100000349 на Застраховвателно Дружество „Евроинс“ АД.

7.1.За периода на пътуването ПОТРЕБИТЕЛЯТ получава сертификат за сключена задължителна застраховка “Отговорност на туроператор”

II. ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛОВИЯ

1. При отказ на граничните служби да допуснат влизане на ПОТРЕБИТЕЛЯ на територията на съответната държава, ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не дължи връщане на заплатената за туристиеското пътуване сума.

2. Ако деца под 18 г. не пътуват с двамата родители и не носят нотариално заверена декларация от родителите при отказ на граничните власти да напуснат страната, ТУРОПЕРАТОРЪТ не носи отговорност и не дължи връщане на заплатенита за туристическата услуга сума.

Полезни връзки:
Почивки в Доминикана |