Нова година в Испания, Малага 2016 - PLD Travel

Нова година в Испания, Малага - Коста дел Сол 2016
Код на оферта: 110883
Маршрут:  София - Малага - София

цена от
1365 лв.
5 дни / 4 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

НОВА ГОДИНА В ИСПАНИЯ, МАЛАГА - КОСТА ДЕЛ СОЛ 2016

НГ 2016 с новогодишна фиеста в Андалусия - Малага, Коста дел Сол на HB в хотел 4* Guadalmar Tryp с празнична вечеря, самолетни билети с трансфери и включена екскурзия до Гранада и двореца Алхамбра!

Дати и цени:

Дата на заминаване Цена в Евро Цена в BGN
29.12.2015 698 € 1365 лв

Цената включва:

  • Самолетен билет за редовен полет София-Малага-София с а/к Bulgaria Air с включени летищни такси;
  • 4 нощувки със закускa и 3 вечеря в хотел "TRYP Málaga Guadalmar Hotel" 4* Superior в Малага - Коста дел Сол;
  • Трансфер летище - хотел- летище с автобус;
  • Новогодишна Вечеря на бюфет маса със специално празнично меню в ресторанта на хотела до 23.00 часа. След това се продължава с DJ анимация в съседен салон с обслужване от лоби-бар (без включени алк. напитки);
  • Екскурзия до Гранада с включено посещение на "Алхамбра" и градините "Хенералифе" с местен екскурзовод;
  • Панорамна обиколка на Малага с включено посещение на катедралата с местен екскурзовод;
  • Туристическо обслужване на български език по време на трансферите и екскурзиите;
  • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" от „ЗД Евроинс"АД с асистанс и лимит на отговорност 10 000 eur;

Цената не включва:

  • Разходи от личен характер и за градски транспорт;
  • Входни такси за туристическите обекти, посещавани по желание;
  • Доплащане за медицинската застраховка за туристи от 70 до 75 год. – 5 лв за 8 дни, от 76 нагоре - 25 лв;
  • Късно напускане на хотела (22:30ч.), на 02 януари - 40€ на стая;
  • Допълнителни екскурзии;
  • Tуристическа такса: 4 нощувки х 1 EUR на ден = 4 EUR (заплаща се индивидуално на рецепцията на хотела)
  • екскурзия до Севиля с местен екскурзовод - 95€;
  • екскурзия до Кордоба с местен екскурзовод - 44€;

Отстъпки:

  • настаняване на 3-ти възрастен на доп. легло - 60 лв
  • Намаление за дете от 2 до 12 години с двама възрастни в стая: 255.00 лв от пакетната цена

Доплащания

  • единична стая: 237 лв.;
  • Еднодневна екскурзия до Кордоба с местен екскурзовод. Цената е на турист при минимум 35 туристи: 44€
  • Еднодневна екскурзия до Севиля с местен екскурзовод. Цената е на турист при минимум 35 туристи: 95€
  • Възможност за доплащане за късно освобождаване на хотелската стая до 22.30 часа на 02/01/2016 - 20.00 eur на лице. (Стандартен период за освобождаване на стаите до 12.00 часа на 02/01/2016 с осигурен *гардероб за съхранение на багажа.);

Програма

1 ДЕН 29/12/2015
Отпътуване от летище София /Терминал 2/ с полет на авиокомпания "България еър" за Малага. Пристигане на летището в Малага и посрещане от представител на обслужващата агентска фирма. Трансфер до хотел "TRYP Málaga Guadalmar Hotel" 4* Superior в Малага - Коста дел Сол. Настаняване. Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН 30/12/2015
Закуска. Свободно време. Туристическа програма по желание - екскурзия до Севиля. Това е най-големият град в Южна Испания, градът на Кармен, Дон Жуан и Фигаро. Градът е разделен от река Гуадалкивир като двата й бряга са свързани с три моста. Туристическата програма включва площад "Испания" - полукръгъл комплекс, оформен на мястото, където през 1781 г. е изгорена на клада последната вещица; Кралският дворец - един от най-добре запазените примери за стила мудехар; еврейския квартал "Санта Круз". Включен обяд в р-т Abades Triana на брега на река Гуадалкивир. Свободно време. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

3 ДЕН 31/12/2015
Закуска. 8.30ч. - отпътуване за Гранада. Посещение с местен екскурзовод на двореца "Аламбра" - перлата на Гранада, наричан още "Осмото чудо на света". Свободно време за обяд в Гранада - най-темпераментният испански град, разположен в подножието на Сиера Невада. Връщане в хотела. Новогодишна Вечеря на бюфет маса със специално празнично меню в ресторанта на хотела до 23.00 часа. След това се продължава с DJ анимация в съседен салон с обслужване от лоби-бар.. Нощувка.

4 ДЕН 01/01/2016
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Закуска. Туристическа програма в Малага с местен екскурзовод. Родно място на известния художник Пабло Пикасо е изпълнен с очарование, атрактивен и космополитен град, осеян с широки булеварди, високи палмови дървета, оживен нощен живот, богат на исторически паметници, музеи и ресторанти. Пешеходна разходка в историческия център на Малага, изобилстващ от малки атрактивни улици и очарователни площадчета. Посещение на величествената ренесансова катедрала с барокова фасада. Вечеря. Нощувка.Свободно време.

5 ДЕН 02/01/2016
Закуска. Напускане на хотела. Свободно време в Малага. По желание екскурзия до Кордоба - важен туристически център, известен с архитектурата си от времето когато е била столица на Кордобския халифат, заемал почти целия Иберийски полуостров. В града съжителствуват мюсюлманска, еврейска и християнска култури и старата градска част е в списъка на Юнеско. Пешеходната разходка в еврейско-мавританския квартал Юдерия, който е истинска наслада за окото с китните си средновековни къщи и великолепни вътрешни дворове. Посещение на Джамията-Катедрала - най-голямата джамия в света след тази в Мека, от 13 век е превърната в католическа катедрала, днес една от най-посещаваните туристически атракции в Испания. Трансфер до летището за обратен полет до България.

Допълнителна информация:

  • Еднодневна екскурзия до Севиля - 95.00 € с панорамна обиколка на града, включен обяд в р-т Abades Triana на брега на река Гуадалкивир и входна такса за посещение на Кралския дворец
  • Еднодневна екскурзия до Кордоба - 44.00 € с включена входна такса за Джамията-Катедрала
    • Eкскурзиите се провеждат при минимум 35 записани туристи!

Условия за резервации и анулации

  • При записване се внася депозит не по-малко от 30% от цената на пътуването.
  • При анулиране на резервацията от деня, следващ деня на сключване на договора, до 45-я ден преди датата на заминаване – 0% неустойка от крайната цена на пътуването;
  • При анулиране на резервацията от 44 до 31 дни преди датата на заминаване се заплаща 30% неустойка от крайната цена на пътуването;
  • При анулация 30 – 21 дни преди датата на заминаване – 50% неустойка от крайната цена на пътуването;
  • При анулация 20 – 8 дни преди датата на заминаване – 75% неустойка от крайната цена на пътуването;
  • При анулация по-малко от 7 дни преди датата на заминаване или неявяване – 100% от крайната цена на пътуването

Допълнителни екскурзии

  • Екскурзия до Севиля

Програма на екскурзията:
Според легендата Севиля е основана от Херкулес и нейните корени са свързани с цивилизацията на тартесите. Това е най-големият град в Южна Испания, градът на Кармен, Дон Жуан и Фигаро. Градът е разделен от река Гуадалкивир като двата й бряга са свързани с три моста. Туристическата програма включва площад "Испания" - полукръгъл комплекс, оформен на мястото, където през 1781 г. е изгорена на клада последната вещица; Кралският дворец - един от най-добре запазените примери за стила мудехар, любимо място на испанското кралско семейство; еврейския квартал "Санта Круз". Панорамен круиз по р. Гуадалкивир с включен обяд.
Цена: 95 €

Коста дел Сол - незабравима Нова година в Малага

Коста дел Сол е най-развитата част на испанското крайбрежие. Коста дел Сол е чудесен избор за семейна почивка. Всяка година слънчевата Коста привлича много туристи, които са запленени от лъчистите плажове, омайващи планински гледки, традиционни мавритански градчета, диви фиести, вкусни местни ястия и безоблачно време, слънчеви дни в най-южната част на Испанското крайбрежие. Пакетът за новогодишна почивка на Коста дел Сол включва почти всичко, от което се нуждаете за една вълшебна ваканция: самолетни билети, хотелско настаняване, закуски и вечери със включена празнична вечеря във Вашия хотел 4* Guadalmar Tryp (или подобен), екскурзии и всичко това на достъпна цена!
Коста дел Сол трайно се запечатва в съзнанието на туристите и мечтателите благодарение на невероятните възможности за спокойна, активна, купонджийска почивка, отличните условия за семейна ваканция и изключителната стойност, която летуващите получават, ако изберат тази дестинация. Мекият климат в Коста дел Сол я правят и любима дестинация за тези от нас, които искат да избегнат препълнените крайбрежни улици и плажове през горещия сезон и да вкусят от нежното ухание на Коста дел Сол през останалата част от годината.

Ваканциите в Коста дел Сол предлагат вълнуващо разнообразие, което рядко може да се срещне в такава своеобразна смесица. Коста дел Сол предлага невероятен микс от чудни курорти от световна висота до живописни малки градчета, където ще ви накарат да се почувствате у дома. Шикозните курорти като Марбея са магнит за богатите и известните, докато градове като Малага предлага истинския вкус на модерния испански живот. Регионът на Коста дел Сол е много популярен и сред голф играчите, тъй като тук има богат избор от курорти и голф игрищата като Гуадалмина. Коста дел Сол предлага палитра от водни спортове за всеки вкус, пешеходни обиколки, невероятни природни паркове и първокласни ски в Сиера Невада близо до Гранада. Всички посетители трябва да се разходят задължително до перлите Кордоба, Севиля и Гранада.

Коста дел Сол - почивките в Испания и типичните планински селища на Андалусия
Бубион и Капилейра са близо до Гранада или както се казва една крачка от голямата арена на купоните и чудните плажни ивици. Въпреки че Фуенхирола и Михас са често свързани що се отнася до история, важното е, че и двата курорта датират от римско време. През римско време град Фуенхирола е бил известен като Суелитана. През Средновековието обаче римляните ги преименували в Фонт-Хирола.
Ако искате изобщо да се откъснете от суетата, Михас е идеалното селище за Вас, където можете да вкусите от типичната атмосфера в Андалусия. Пуерто Банус и Марбея също присъстват в нашата програма, така че Коста дел Сол наистина Ви очаква в най-пълната си прелест.