Екскурзии с тръгване от Варна

Нова година 2016 в Лондон - полет от Варна
Код на оферта: 118243
Маршрут:  Варна - Лондон - Варна

цена от
1445 лв.
5 дни / 4 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

НОВА ГОДИНА 2016 В ЛОНДОН

30 декември 2015 - 3 януари 2016

Лондон - традиции и съвременност
Специална оферта с полет от Варна
Цена – от 739 евро
Валидна за ранни записвания до 30 септември 2015 или до изчерпване на местата


На човек в двойна стая на база нощувка със закуска с полет от Варна

Хотел На човек в двойна стая
3* централен от 739 евро/ 1445 лева
4*централен от 779 евро/ 1524 лева

Цената включва:
  • Самолетен билет Варна - Лондон - Варна с вкл. малък салонен багаж/ с размери с размери 42x32x25 см
  • 4 нощувки на база нощувка със закуска в избраната категория хотел;
  • Трансфери летище – хотел – летище;
  • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/с Assistance/;

Цената НЕ включва:
  • Багаж за чекиране: куфар до23кг.- 69лева на посока, куфар до 32кг – 88 лева на посока , голям салонен багаж с размери до 56x45x25 см,- 35 лева на посока;
  • Новогодишна вечеря
  • Екскурзии по желание с гид на български език;
  • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.;


Примерна програма:

Първи ден /30.12.2015/
Отпътуване от летище Варнас полет за Лондон. Трансфер летище-хотел. Настаняване в хотела. Свободно време за разходка. Нощувка в Лондон.

Втори ден /31.12.2015/
Закуска и свободно време за самостоятелно разглеждане на града или възможност за
Класически Панорамен Тур Лондон с гид на български език–полудневен/ срещу доплащане от 40паунда на човек- при мин.15 записани / : Кралската резиденция – Бъкингамския дворец, Парламента, известната кула Биг Бен и Уестминстърското абатство, Даунинг стрийт, величественият Трафалгар, Художествената Галерия, колоната на адмирал Нелсън, най-високото виенско колело в Европа-Окото на Лондон, най-високият вертикален град в западна Европа – Шард, Ситито на Лондон-домът на парите и катедралата Св. Павел. Обектите се разглеждат отвън.
Вечерта-възможност за вечеря в местен ресторант и среднощна разходка за да се насладите на фойерверките по случай настъпването на Новата Година!

Трети ден /01.01.2016/
Свободно време за да се насладите на Новогодишния парад и да се разходите в Лондон.
Възможност за Полудневна екскурзия до Гринуич с разходка с корабче по Темза с екскурзовод на български език/ срещу доплащане от 40 паунда –при мин.15 записани /. Посещение на кралска обсерватория в Гринуич и главния меридиан. Не е включен транспорта от хотела до кея Уестминстер.

Четвърти ден /02.01.2016/
Закуска и свободно време за самостоятелно посещение на музея на восъчните фигури Madame Tussauds / входът се заплаща /, Британския музей / безплатен вход /, Националната галерия / безплатен вход /, Музея Виктория и Алберт/ входът се заплаща/, Природо-историческия музей/ входът се заплаща/ и др.
Възможност за Полудневна екскурзия до Windsor / срещу доплащане от 60 паунда на човек –при мин. 15 записани / : включва посещение на Уиндзор - най- големият и най-старият действащ замьк в света, кралска резиденция, която се използва и днес! Ще посетим кралските апартаменти, ще разкрием тайните и историята на различните династии и техния принос към Уиндзор и монархията.

Пети ден /03.01.2016/
Ранен трансфер хотел-летище за полет от Лондон за Варна.
Заб. Програмата е предварителна и може да претърпи промени.


Необходими документи:
  • лична карта или задграничен паспорт
  • За деца до 18 г., придружавани от близък или само от един родител се изисква нотариално заверено пълномощно от родителите или непътуващия родител (+копие от пълномощното) за пътуване на детето в чужбина. В случай, че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него

Условия за записване:
Програмата се осъществява при наличие на записани минимум 15 участници. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 30 дни преди датата на отпътуване.

Резервации:
Записването за пътуване става в писмен вид с необходимата информация за туристите (трите имена по задграничен паспорт/лична карта (моля посочвайте типа документ), изписани на латиница, ЕГН и No и валидност на паспорт/лична карта) . Резервацията се счита за напълно потвърдена след заплащане на депозит в размер на не по-малко от 50% от цената

Плащане:
Остатъкът до пълната сума трябва да се внесе не по-късно от 30 дни преди датата на заминаване. В противен случай резервацията се смята за анулирана и се дължи неустойка както следва:
  • от момента на потвърждение на резервацията до 30 дни преди датата на отпътуване неустойка 50% от пакетната цена на човек
  • под 30 дни до датата на отпътуване неустойка 100% от пакетната цена на човек

Рекламации:
Рекламации относно организацията и провеждането на пътуванията се представят в писмен вид в срок до 7 дни след края на пътуването.

Форсмажор:
ТО не носи отговорност за промени в пътуването поради форсмажорни обстоятелства или по вина на превозвача.