Нова Година

Нова година 2017 в Русия - Москва и Санкт Петербург - самолет от София
Код на оферта: 153674
Маршрут:  София - Москва - Санкт Петербург - Москва - София

цена от
1872 лв.
8 дни / 7 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

Нова година 2017 в Русия - Москва и Санкт Петербург - самолет от София


Москва е най-големият град в Европа, който расте в крачка с модерния свят, като успява да запази уникалността си, базирана на вековна история. А Санкт Петербург е столица на Руската империя, олицетворение на гордостта и славата на Руската държава. Този град на Нева е станал символ на новия етап в Руската история. В Петербург са се строили не отделни здания, а са се създавали великолепни пейзажи, които определят уникалността и неповторимостта на архитектурния облик на Северната столица.



ПРОГРАМА:

1 ДЕН: 26 декември
Излитане от София Терминал 2 в 13.25ч. с авиокомпания Аерофлот за Москва. Пристигане в Москва на летище Шереметиево-2 в 17.40ч. Излитане от Москва за Санкт Петербург в 20,25ч., пристигане в 21,50ч.
Посрещане и трансфер до хотел Park Inn by Radisson Невский 4*. Настаняване в стандартни стаи.
Нощувка.

2 ДЕН: 27 декември
Закуска. Панорамна автобусна екскурзия с екскурзовод на български език: Невски проспект, Дворцовия площад, панорама на Василиевския остров, Исакиевския площад, събора Смолни, Николски събор, мостовете над каналите Грибоедов и Крюков, крайцера Аврора и др. Посещение на Петропавловския събор в Петропавловската крепост.
Обяд в ресторант в града.
Обзорна екскурзия с екскурзовод на български език в Ермитажа – грандиозен дворцов ансамбъл -официална резиденция и съкровищница на Великата императрица Екатерина II. В Ермитажа се съхраняват около 3 милиона художествени паметника на световната култура - само оригинали. Свободно време в Ермитажа. Трансфер до хотела.(продължителност на програмата около 8часа) Нощувка.

3 ДЕН: 28 декември
Закуска. Екскурзия на български език в Юсуповски дворец –имението на известния род Юсупови с автентични разкошни апартаменти, кабинети и бални зали, в които са се провеждали най – бляскавите балове на града.
Обяд в ресторант в града
Автобусна екскурзия с екскурзовод на български език в Царско село - лятната резиденция на Екатерина Велика. Разглеждане на Екатерининския дворец със знаменитата Кехлибарена стая, отворена за посещение след продължителна реставрация през 2003 година. Връщане в Санкт Петербург.(продължителност на програмата около 8ч.)Свободно време. Нощувка

4 ДЕН: 29 декември
Закуска. Освобождаване на стаите до 12ч. Високоскоростен влак Сапсан до Москва от Московский вокзал (3,50ч.- скорост до 250 км/ч). Посрещане на Ленинградский вокзал в Москва. Трансфер до хотел BW Vega 4*. Настаняване в стандартни стаи. Свободно време. Нощувка.

5 ДЕН: 30 декември
Закуска. Панорамна обиколка на български език на Москва : Червения площад – политическият център на Руската федерация, събора на Василий Блажени, изграден през 16 век в чест на превземането на Казан от Иван Грозни, Спаската кула, ГУМ-а – най–старият търговски дом в Русия, мавзолея на Ленин, възстановения храм на Христос Спасител - символ на възраждащата се християнска Русия, Московските булеварди, Московския университет, Театралния площад, ул. Тверская, Сталиновските небостъргачи и др. (4 часа).
Обяд в ресторант в града.
Екскурзия с екскурзовод на български език в Третяковската галерия – разглеждане на нейната уникална колекция, създадена от мецената Павел Третяков с произведения на Васнецов, Врубел, Левитан, Репин, Шишкин и др. (3часа)
Връщане в хотела. Нощувка.

6 ДЕН: 31 декември
Закуска. Екскурзия на български език в Кремъл – архитектурния комплекс, Ивановския площад със знаменитите Цар Пушка и Цар Камбана, Успенския, Архангелския и Благовещенския събор. Посещение на Оръжейната палата - Московски музей-съкровищница, част от комплекса Големия Кремълски дворец. В нея се съхраняват царски и патриаршески скъпоценности, изработени от кремълските майстори или подарени от чуждестранни посолства (5часа). Връщане в хотела. Свободно време.
Празнична Новогодишна вечеря – очаквайте скоро предложение!
Нощувка.

7 ДЕН: 01 януари
Закуска. Свободен ден. Нощувка.

8 ДЕН: 02 януари
Закуска(сух пакет). Освобождаване на стаите. Трансфер до летище Шереметиево. Полет Москва – София с авиокомпания Аерофлот в 10,05ч. Пристигане в София в 12,25ч.

    • Полетното разписание е в местни времена.
Т***уроператорът си запазва правото за промени в последователността на провеждане на екскурзионната програма.



ЦЕНИ:

26 дек-02 ян. Цена на турист в двойна стая Единична стая
пакет 1625 лв. 1865 лв.
лет. такси 247 лв. 247 лв.
обща пакетна цена 1872 лв. 2112 лв.



    • Необходим брой за осъществяване на екскурзията : 18 туристи.
В случай, че този брой не бъде набран най – късно до 30 дни преди отпътуването, се уведомяват всички потребители и се възстановяват всички внесени депозити или се прекалкулира цената.




Хотели по програмата:

В Москва:
Хотел Best Western Vega 4* http://hotel-vega.ru/
Разположен в един от най-красивите райони на Москва – Измайлово, в непосредствена близост до хотела е Измайловски парк.
Ст.м. Партизанская, до Червения площад – 15 мин. на метро.


В Санкт Петербург:
Park Inn by Невский 4* http://www.parkinn.ru/hotel-stpetersburg
Хотелът се намира в самия център на С. Петербург, на 50 м от Невски проспект (една от най-важните улици на града) и на 50 м от Площадь Восстания. Настаняването е в стандартни стаи – 18 -21кв.м.
В стаите има бзплатен Wi-Fi, сейф, сешоар, индивидуално регулируем климат- контрол
М.ст. Площадь Восстания – 50 м.
Търговски център „ Галерея” – на 100 м



Информация за влак Сапсан на:
http://sapsan.tutu.ru/content/photo/
http://sapsan.tutu.ru/content/interior/



Цената включва:
самолетен билет полет София – Москва - Санкт Петербург – Москва – София
летищни такси – 126 € (247 лв.) към 13.07.2016 (цената подлежи на препотвърждение при издаване на самолетния билет)
билет за високоскоростен влак Сапсан
3 нощувки със закуска в хотел Park Inn by Radisson Невский 4* в С. Петербург в стандартни стаи
4 нощувки със закуска в хотел BW Вега Измайлово 4* в стандартни стаи
2 обяда в С. Петербург
1 обяд в Москва
трансфери летище-хотел-летище
описаната програма с лицензирани екскурзоводи на български език
входни такси за посещаваните музеи по програмата
медицинска застраховка ( с покритие 50000 € )



Цената не включва:
стойността на руската виза за български граждани със срок за издаване 14 календарни дни с включена такса визов център – 119 лв. - необходим е задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане в България + 1 цв.снимка паспортен формат
НГ вечеря
лични разходи



Условия за записване:
Депозит – 40%
Доплащане – 35 дни преди датата на отпътуване