Екскурзии с тръгване от Стара Загора

Реал Мадрид срещу Лудогорец - пътуване с автобус
Код на оферта: 101381
Маршрут:  Венеция - Ница - Мадрид - Кан - Загреб

цена от
699 лв.
8 дни / 6 нощувки
Транспорт: Автобус

Дати:  

Принтирай
 

Сливен 10:00 часа бензиностанция Еко - Дамарски мост
Стара Загора 11:00 часа бензиностанция ОМВ - Автогара

ПРОГРАМА:

ПЪРВИ ДЕН:
В 10:00 ч. отпътуване от Сливен /бензиностанция Еко, Дамарски мост/, в 11:00 ч. от Стара Загора /бензиностанция OMV, на Славянски/. Пътува се през Сърбия и Хърватска. Нощен преход.

ВТОРИ ДЕН:
Преди обяд пристигане в Италия - Венеция. Програмата продължава по желание с екскурзия до Венеция. Този ден е отделен на Венеция (UNESCO) - Перлата на Адриатика. Започваме разглеждането на старинния град, влизайки от лагуната с корабче. Пешеходна разходка във Венеция с местен екскурзовод: площад "Сан Марко", наричан още "официалният салон на Европа" с едноименната катедрала, съхранила в себе си богатствата на Венецианската република и Камбанарията - един от символите на Венеция, който в продължение на векове е задавал ритъма на живот на венецианците; Дворецът на дожите - официална резиденция до краха на Венецианската република през 1797 г.(гледа се отвън); Мостът на въздишките, наричан така заради въздишките на затворниците, които, отивайки към затвора, виждали за последен път венецианската лагуна. Разходка до моста “Риалто”. Свободно време с възможност, по желание, за романтична разходка с гондола (или с корабче) по Канале Гранде и из плетеницата от по-малки канали, обкръжени от двете страни от старинни Дворци, къщи и Катедрали.
Свободно време. Настаняване в хотел в Лидо ди Йезоло. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН:
Закуска. Отпътуване за Френската ривиера. След обяд пристигане в Ница. Програмата продължава по желание с пешеходна разходка в Ница - град, съхранил атмосферата и автентичния дух на средновековието: атрактивният пазар на цветята; най-големият площад "Масена" и крайбрежният булевард "Променад Де-з-Англе" с най-престижните хотели на Френската ривиера. Нощувка в Италианска/Френска ривиера.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН:
Ранна закуска. Отпътуване за Мадрид. Пристигане късно вечерта. Настаняване в хотел 3*. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН:
Закуска. Свободно време или по желание панорамна обиколка на Мадрид с професионален екскурзовод на български език, по време на която ще бъдат разгледани: булевард Гран Виа, площад Майор с архитектурните ансамбли от XVII век, гара Аточа, улица Алкала, площад Кастиля с „падащите кули“, улица Пасео дел Прадо и др. По време на пешеходната обиколка на испанската столица ще посетите още Пуерта дел Сол - ул. Майор - Плаза Майор - ул.Толедо - Плаза Серада - Плаза де ла Виля - катедралата Алмудена - Кралския дворец и др. Посещение на мач от турнира за купата на Шампионска лига между отборите на Реал Мадрид и Лудогорец. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН:
Ранна закуска. Отпътуване за Франция. Привечер пристигане в Кан. По желание пешеходна разходка в Кан -"Зимен салон на световната аристокрация", летен курорт от първостепенна величина и един от най-престижните курорти в Европа. Пешеходна разходка в центъра на града: крайбрежният булевард "Кроазет" с Фестивалния комплекс, където всяка година през май се провежда световноизвестния фестивал на киното; Алеята на славата с отпечатъци от ръце на звезди на филмовата индустрията. Нощувка в Италианска/Френска ривиера.

СЕДМИ ДЕН:
Закуска. Отпътуване за Загреб. Пристигане вечерта. Настаняване в хотел. Нощувка.

ОСМИ ДЕН:
Закуска. Туристическа програма в Загреб: посещение на площад “Бан Йосип Йелачич” и Стари град, намиращ се на двата хълма – Каптол и Градец: Катедралата, Каменната порта с чудотворния олтар, Парламента, Президенството, църквата “Св. Марк”- старата енорийска църква на Градец. Отпътуване за България.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • Транспорт с комфортен туристически автобус (климатик, видеосистема, минибар), лицензиран за международни превози;
  • 1 нощувка със закуска в хотел 2/3 * в района на Венеция ;
  • 2 нощувки със закуски в хотел 2/3 * на Френската/Италианска ривиера;
  • 2 нощувки със закуски и вечери в хотел 3 *в Мадрид;
  • 1 нощувка със закуска в хотел 2/3 *в района на Загреб;
  • Панорамна обиколка на Загреб;
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина";
  • Екскурзоводско обслужване;
  • Водач от ТА Дорис ООД по време на пътуването и престоя.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • допълнителни екскурзии;
  • входни такси и билети за други музеи, обекти, прояви, посещавани по желание, местен и градски транспорт
  • разходи от личен характер.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
  • внасяне на 30% капаро;
  • доплащане не по-късно от 10 дни преди заминаване;
  • цената е валидна за група от минимум 40 човека.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
  • Екскурзия до Венеция с професионален екскурзовод на български език – 35 евро - посещението се организира при минимум 20 участника;
  • Пешеходна обиколка на историческия център на Ница - 15 евро- посещението се организира при минимум 20 участника;
  • Панорамна обиколка на Мадрид с професионален екскурзовод на български език – 20 евро - посещението се организира при минимум 20 участника;
  • Пешеходна разходка в Кан -15 евро- посещението се организира при минимум 20 участника.

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
  • за лица над 18 год. лична карта;
  • за лица под 18 год. лична карта или валиден задграничен паспорт при пътуване с двамата родители. Ако детето пътува с единия или без родители - и нотариално заверено удостоверение оригинал и ксерокопие, че детето има право да излиза от страната.

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.