Екскурзии във Франция

Париж - самолет - специална промоция с България Ер - Петдневна - 08.07.2016-11.07.2016
Код на оферта: 146552
Маршрут:  София - Париж - София

цена от
845 лв.
5 дни / 4 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ УНИКАЛНАТА АТМОСФЕРА ПО ВРЕМЕ НА ФИНАЛА НА EВРОПЕЙСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ 08.07.2016 – 11.07.2016

Скъпи пътешественици, макар и промоционална, тази екскурзия ви предлага всички удобства. Лети се с авиокомпания "България Ер", която каца на летище "Шарл де Гол", което отстои на 35 км или 40 минути от града, а не на летище "Бове", което се намира на 90 км от града, което прави придвижването до Париж поне час и половина. В самолета има кетъринг и обслужване на български език. Настаняването е в центъра, наистина в центъра на града - на пешеходно разстояние от различни забележителности на града и много оживени улици, булеварди и площади. Ако решите да участвате във фиестата на пл. "Конкорд" след финала на Европейското първенство по футбол, ще можете да се приберете не само с метро, но и пеша. Допълнителните екскурзии се осъществяват от професионален екскурзовод, за когото в града няма тайни, който ще ви запознае не само с плакатните забележителности на града и с местата за шопинг, но и с историята на всяка сграда, на всяка улица, за да можете наистина да се обогатите, а не да разчитате само на гарантираната емоция, която носи селфито с Айфеловата кула.

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в избрания от вас хотел, самолетен билет с летищни такси. Лети се с „България Ер”.


ПРОГРАМА:

08.07.2016 (петък) - 07:20 ч. - отпътуване от летище София с полет на „България Ер”. 09:20 ч. - кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер (с доплащане 50 лв в посока при предварителна заявка и заплащане в България), настаняване в хотела. Свободен ден. Програма по желание - полудневна пешеходна програма "Пти Пале и Шан-з-Елизе" (с доплащане 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г. и при предварителна заявка и заплащане в България). Програмата включва: разглеждане с екскурзовод на български език на Музея на изящните изкуства "Пти Пале”, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“. Програмата започва от музея Гревен и завършва на площад „Конкорд“. Музеят "Пти Пале" е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

09.07.2016 (събота) - Закуска. Целодневна панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български (с доплащане 80 лв. при предварителна заявка и заплащане в България). Програмата започва от музея Гревен и включва: квартала Монмартр (базиликата Сакре Кьор”, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, Лувъра (отвън), “Плас Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд - разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

10.07.2016 (неделя) – Закуска. Полудневна пешеходна програма „Триумфален Париж“ с екскурзовод на български език - по желание (с доплащане 40 лв. при предварителна заявка и заплащане в България): Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), градината Тюйлери, площад „Конкорд”. Програмата започва от музея Гревен. След обяд програма по желание - посещение на двореца Версай и на квартала Дефанс с екскурзовод на български (доплащане 119 лв. за възрастен; 89 лв. за деца и младежи под 26 при предварителна заявка и заплащане в България). Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините). Програмата започва от площад „Конкорд“. Вечерта, можете да станетe част от футболните емоции на площад „Конкорд“ и „Шан-з-Елизе“, където стотици хиляди ще празнуват победата на европейския шампион. Нощувка.

11.07.2016 (понеделник) - Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на музеи – музея Лувър, музея Гревен (на восъчните фигури) и пр. или на Евродисни. Нощувка.

12.07.2016 (вторник) - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището (с доплащане 50 лв в посока при предварителна заявка и заплащане в България). 10:20 ч. – oтпътуване от летище „Шарл де Гол”. 14:00 ч. – кацане на летище София.


Пакетната цена включва самолетен билет с „България Ер” с включен багаж за чекиране 23 кг и ръчен багаж, летищни такси, 4 нощувки със закуски в избрания от Вас хотел.

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети.

Резервация се прави срещу внесен депозит в размер на 50% от цената и сключен договор за организирано пътуване. Доплащането се извършва най-късно 15 дни преди датата на отпътуването.

При отказ на клиента от пътуване, ТО възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

Пти Пале и Шан-з-Елизе 45 лв. (за деца до 11 г. 35 лв.)
Полудневна пешеходна програма "Пти Пале и Шан-з-Елизе" с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България. Програмата включва: разглеждане с екскурзовод на български език на Музея на изящните изкуства "Пти Пале”, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“. Програмата започва от музея Гревен и завършва на площад „Конкорд“. Музеят "Пти Пале" е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място.

Панорамна обиколка на Париж 80 лв.
Целодневна панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български, с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България. Програмата започва от музея Гревен и включва: квартала Монмартр (базиликата Сакре Кьор”, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, Лувъра (отвън), “Плас Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд - разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи.

Пешеходна обиколка на Париж 40 лв.
Полудневна пешеходна програма „Триумфален Париж“ с екскурзовод на български език - по желание, с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България: Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), градината Тюйлери, площад „Конкорд”. Програмата започва от музея Гревен.

Версай и Дефанс 119 лв. (за деца и младежи до 26 г. 89 лв.)

Доплащане за трансфер 100 лв.


Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването, е с 20% по-висока.


ХОТЕЛИ:

Категория A - Хотел Roi Rene** - Централно разположен, на 10 мин. пеша от пл. „Клиши“ и бул. „Батиньол“.
Категория B - Хотел Hibiscus Repulique** - Централно разположен, на 3 мин. пеша от пл. „Репюблик“.
Категория С - Хотел Victoria** - Централно разположен, на 7-8 мин. пеша от Гранд Опера и от галериите Лафайет, на 2 мин пеша от музея Гревен.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

КАК ДА ПОСЕТИТЕ „ЕВРОДИСНИ” ОТ ПАРИЖ:

1. Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 EUR в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд” е около 69 EUR за възрастни и 62 EUR за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” - около 74 EUR за възрастни и 67 EUR за деца под 11 г.

2. Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата CITYRAMA, която прави трансфери с автобуси до Дисни и обратно, като рейсовете тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд”, струва 95 EUR възрастни, 80 EUR деца под 11 г; билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио” струва 105 EUR възрастни, 90 EUR деца под 11 г.