Свети Валентин

Свети Валентин 2017 в Атина
Код на оферта: 157144
Маршрут:  София - Атина - София

цена от
399 лв.
4 дни / 3 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

Свети Валентин 2017 в Атина

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел Achillion 3* в центъра на Атина, самолетен билет с включени летищни такси и салонен багаж (една чанта до 10 кг. с размери до 55x40x20 см и една малка чанта с размери до 35х20х20 см). Лети се с „Райънеър”.



ПРОГРАМА:

12.02.2017 - 06:50 ч. - излитане от Терминал 1 на летище София. 08:10 ч. - пристигане в Атина. Свободно време. По желание - полудневна туристическа обиколка в Атина с екскурзовод на български език (с доплащане 50 лв. и при предварителна заявка и запалащане в България; Провежда се при най-малко 6 участника). Програмата е пeшеходна и включва: пл. „Омония“, улица „Еолу“, квартала „Плака“, Римския форум, Древната Агора, Акрополът. Нощувка.

13.02.2017 - Закуска. Свободен ден. Възможност за круиз в Сароническия залив до островите Хидра, Порос и Егина, съхранили автентичната атмосфера на миналото и удобствата на модерни курортни градчета. Круизът се заплаща допълнително – 155 лв на човек и включва: трансфер от хотела до пристанището и обратно, посещение на островите Хидра, Порос и Егина, обяд на борда на кораба, богата анимационна и фолклорна програма в рамките на пътуването. Продължителността на круиза е целодневна. Нощувка.

14.02.2017 - Закуска. Свободно време в Атина и възможност за самостоятелно посещение на Хълма на влюбените (Ликавитос). Със своите 227 м. той е известен като едно от най-романтичните кътчета в Атина, заради уникалната атмосфера на заобикалящия го квартал и чудесната панорама, която се открива от него. До най-високата точка на Хълма на влюбените може да се стигне пеша или с фуникуляр. Нощувка.

15.02.2017 – 08:35 ч. – полет за София. 09:55 ч. – пристигане на Терминал 1 на летище София.



ДАТИ И ЦЕНИ:

КАТЕГОРИЯ НАСТАНЯВАНЕ В ХОТЕЛ 3*
цена на възрастен в двойна стая 399 лв.
цена на човек в индивидуална стая 509 лв.
цена на трети възрастен в стая 389 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 2 възрастни 379 лв.
цена за дете до 11 г. в стая с 1 възрастен 389 лв.

Свободните места по посочените цени са ограничени. Резервация се прави срещу 50% депозит при повече от 15 дни преди датата на отпътувнае и сключен договор за организирано пътуване. Потвърждение се дава до 48 часа след направена резервация и се предоставя информация за полетите, в зависимост от наличните места на авиокомпанията по специалните за туроператора тарифи.

При отказ на клиента от пътуване туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

Самолетен билет с включени летищни такси - полет с Ryanair
Салонен багаж (една чанта до 10 кг с размери 55х40х20 см и една малка чанта с размери 35х20х20 см)
3 нощувки със закуски в централно разположения хотел "Achillion" 3* или подобен



ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

Чекиран багаж до 15 кг - 63 лв в двете посоки
Чекиран багаж до 20 кг - 86 лв в двете посоки
Трансфери летище - хотел - летище - 100 лв в двете посоки
Полудневна обиколка на Атина с екскурзовод - доплащане 50 лв и с предварителна заявка и заплащане в България при най-малко 6 участници
Круиз до островите Хидра, Порос и Егина с включени обяд и богата фолклорна програма на борда - 155 лв на човек
Градска такса
Билети за градския транспорт, входни такси за музеи и т.н.
Медицинска застраховка - 2 лв на човек на ден



ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ:

УСЛУГА ЦЕНА
Чекиран багаж до 15 кг в двете посоки 63 лв.
Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки 86 лв.
Трансфер - Доплащане за трансфер летище-хотел и хотел-летище в първия и последния ден 100 лв.
Обиколка на Атина - Полудневна туристическа обиколка в Атина с екскурзовод на български език. Програмата е пeшеходна и включва: пл. „Омония“, улица „Еолу“, квартала „Плака“, Римския форум, Древната Агора, Акрополът. Провежда се при най-малко 6 участника и при предварителна заявка и запалащане в България 50 лв.
Круиз до Хидра, Порос и Егина - Круиз в Сароническия залив до островите Хидра, Порос и Егина, съхранили автентичната атмосфера на миналото и удобствата на модерни курортни градчета. Цената включва: трансфер от хотела до пристанището и обратно, посещение на островите Хидра, Порос и Егина, обяд на борда на кораба, богата анимационна и фолклорна програма в рамките на пътуването. Продължителността на круиза е целодневна 155 лв.


    • Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването, е с 20% по-висока.



ХОТЕЛИ:

Хотел Achillion Hotel*** - Хотелът се намира в центъра на Атина, само на няколко минути пеша от метростанция Omonia. Повечето от основните забележителности на града също са на пешеходно разстояние – Археологическия музей, музея на Акропола, Партенона, пл. „Плака” и др. Стаите са оборудвани с мини бар, сателитна телевизия, сешоар, телефон, безплатен Wi Fi. Всяка стая има собствен санитарен възел.