Хърватска

Трети март в Дубровник
Код на оферта: 155218
Маршрут:  София - Дубровник - София

цена от
299 €
4 дни / 3 нощувки
Транспорт: Самолет

Дати:  

Принтирай
 

Трети март в Дубровник


Описание на хотел: Ivka BB

  • Местоположение:
Хотел IVKA е нов, 3-звезден хотел, разположен на полуостров Лапад. Хотелът работи целогодишно.
Разстояние до:
Стария град- 10 минути с автобус или кола; 30 минути пеша
Плажа - 10 минути пеша
Автобусна спирка – 50 м
Летище Дубровник – 25 минути с кола или автобус

  • Настаняване:
73 стаи /1 апартамент, 6 фамилни стаи, 4 стаи за инвалиди/
Хотелът разполага със 73 стаи, които са оборудвани с:
телефон
сателитна телевизия
интернет достъп
сейф
сешоар
климатик
Повечето стаи имат балкон

  • Услуги в хотела:
паркинг /безплатен за гости на хотела/
гараж /безплатен за гости/
аперитив бар
а-ла-карт ресторант
обмяна на валута
рент-а-кар
асансьор



ЦЕНИ:

Настаняване: нощувка със закуска

Всички цени са в евро

Дати на заминаване на човек в стая с 2 легла на човек в стая с 1 легло за трети човек в стая с 2 легла 2 възрастни и 1 дете /02-11.99/ в 1 стая HB SUP
02.03.2017 - 05.03.2017 299 eur 349 eur 289 eur 856 eur 15 eur



Цената включва:

  • Изпращане на летище София от представител на туроператора
  • Самолетен билет с ДИРЕКТЕН ЧАРТЪРЕН ПОЛЕТ: София-Дубровник-София
  • Летищни такси 90 евро на възрастен/дете.
  • Посрещане на летище Дубровник от представител на туроператора в Хърватска
  • Водач от фирмата с български език по време на цялото пътуване
  • Трансфер: летище-хотел-летище
  • Настаняване за 3 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел
  • Медицинска застраховка със застрахователна премия 10 000 евро за целия период



Цената не включва :

  • Горивна такса - поради постоянно променящите се цени на горивата авиокомпаниите имат право да начислят горивна такса. В този случай цената на пътуването ще се промени съгласно горивната такса.
Горивната такса се дължи за всички резервации за съответния полет, без значение кога са били направени.
Информация за стойността на горивната такса ще бъде публикувана 21 дена преди датата на съответния полет, за което клиентите ще бъдат уведомени и ще могат да заплатят горивнато такса до 7 дни преди пътуването /за записвания по-малко от 21 дена преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава/.

    • Задължително се заплаща:

Горивна такса
Доплащане за застраховка за възрастни от 70 до 80 г.: 4 евро за 4 дни.


    • Минимален брой участници: 70
    • Краен срок за набирането им: 14 дни преди датата на заминаване

Програма:

ден първи
Програмата започва с изпращане на летище София от представител на туроператора за чартърен полет до Дубровник. След кацане на летище Дубровник Ви очаква представител на фирмата-партньор за трансфер до избрания от Вас хотел.
Информационна среща с цел представяне на дестинацията и по-подробна информация за района, Вашия хотел и организираните за Вас допълнителните мероприятия. Свободно време или възможност да се присъедините към полудневна панорамна и пешеходна екскурзия в Дубровник /виж екскурзии/.
Нощувка.

ден втори
Закуска в хотела.
Разполагате със свободно време за почивка, самостоятелни или организирани разходки в едно от най-романтичните места в света. Може да се присъедините към организирана целодневна екскурзия до Черна Гора /виж екскурзии/.
Нощувка.

ден трети
Закуска в хотела.
Разполагате със свободно време за почивка или възможност да се включите в организирана целодневна екскурзия до Мостар /виж екскурзии/.
Нощувка.

ден четвърти
Закуска в хотела.
Освобождаване на стаите до 12:00 ч. и свободно време до организирания трансфер от Вашия хотел до летището в Дубровник за директен полет до София.
Завръщане в България.

  • Програмата може да претърпи промени. Възможно е разместване на екскурзиите ден по ден.
  • Екскурзиите се заявяват предварително от България и се провеждат на Руски език.


Допълнителни екскурзии:

Провеждат се на руски език.


Дубровник - панорамна и пешеходна полудневна екскурзия
„Този, който търси рая на Земята трябва да посети Дубровник”
Бърнард Шоу

Тази екскурзия ще Ви разкрие най-красивите места в Стария град и ще Ви даде възможност за прекрасни панорамни снимки от високо. Ще продължите пеша своята обиколка из града, включен в списъка на ЮНЕСКО за защитено културно наследство. Този древен град заобиколен от укрепления и крепостни стени е съкровищница на архитектурни и културни шедьоври, съхранени през вековете. Крепостните стени обграждащи града (1940 м дължина) са смятани за най–здравите укрепления в Европа. От тях се открива прекрасна гледка към целия град. По време на пешеходния тур ще може да посетите Доминиканския манастир и да разгледате колекцията от средновековни картини. Ще видите и Кнежев двор – построен през 15 век, използван за седалище на държавните управници по времето на Дубровнишката република, съществувала от 14 в. до 1808 г. Разходката по тесните улички ще Ви запознае с историята и културата на този магнетичен град.



Черна гора - целодневна екскурзия

Има много малко места, които могат да се сравнят с естествената красота на Которския залив, много често оприличаван на Норвежките фиорди. Многобройни малки градчета всяко от тях изпълнено с исторически и културни забележителности следват едно след друго. Пътувайки покрай залива ще може да посетите градчето Пераст, от където ще се качите на малка лодка, за да стигнете до островчето наричано „Богородица на скалата”. Следващата спирка е Котор, град известен с традициите си в мореплаването и търговията. Пътешествието продължава към Свети Стефан. Този живописен малък град е свързан със сушата с мост. Той е частна собственост и може да се види само отстрани. Екскурзията продължава обратно към град Будва, където има организиран обяд и свободно време за разходка.



Мостар – целодневна екскурзия

Запознайте се с най-южната част от Босна и Херцеговина, район с богато историческо минало, в който се срещат различни култури и религии.

Отпътуване на север по Адриатическото крайбрежие до град Неум. Навлизане навътре по поречието на живописната река Неретва до град Мостар, развил се като важен търговски център в миналото. Разглеждане на града, включен през 2005 г. в списъка на ЮНЕСКО – Стария мост, пъстроцветните пазари с традиционни занаятчийски изделия, Джамията и типичните турски къщи. Свободно време за обяд (Не е включен в цената). По пътя обратно към Дубровник спиране в град Počitelj, един от впечатляващите образци на ориенталската архитектура, разположен на хълмовете над реката.