Екскурзии с тръгване от Варна

Ранни Записвания за Formula 1 в Будапеща 2016 - автобусна екскурзия до Унгария от Варна, Бургас, Айтос, Карнобат, Стара Загора, Пловдив и София
Код на оферта: 141784
Маршрут:  Варна - Стара Загора - София - Будапеща

цена от
713 лв.
5 дни / 2 нощувки
Транспорт: Автобус

Дати:  

Принтирай
 

Ранни Записвания за Formula 1 в Будапеща 2016 - автобусна екскурзия до Унгария от Варна, Бургас, Айтос, Карнобат, Стара Загора, Пловдив и София

Цените за ранни записвания са валидни до 17.04.2016 и включват 18% отстъпка

Автобусна екскурзия за Формула 1 в Будапеща 2016 с възможност за потегляне от Варна, Слънчев бряг, Несебър, Бургас, Айтос, Карнобат, Сливен, Нова Загора, Стара Загора, Пловдив, София
Дати: 21.07.2016 - 25.07.2016г.

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:
Транспорт България - Унгария - България с лицензиран туристически автобус или микробус;
2 нощувки в хотел Canada 3*/Bestline 3*/ Gerand Ventura 3* или подобен в Будапеща;
2 закуски в хотел Canada 3*/Bestline 3*/ Gerand Ventura 3* или подобен в Будапеща;
Водач от фирмата организатор по време на пътуването и престоя;

ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:
Панорамна обиколка на Будапеща;
Доплащане за трансфери от хотела до пистата и обратно в дни петък, събота и неделя (при минимум 25 човека) - 45 лв.
Програми по желание организирани на място в Будапеща;
Автобусна нощна обиколка на Будапеща "Светлините на Будапеща";(при мин. 20 човека);
Плаване с корабче по р.Дунав;(при мин. 20 човека);
Посещение на унгарски ресторант с вечеря и програма "Унгарска вечер";
Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро с Асистанс;
Входни такси за забележителностите по маршрута;
Билети за формула 1; Цени на билетите за Formula 1
Такса за издаване на билет и такса доставка;
Такса за издаване на билет = 10% от цената на билета - включва разходи за банкови преводи и такси начислявани от унгарския партньор, билетите се раздават на туристите на място в Будапеща преди състезанието; Условия за купуване на билети за Формула 1: При резервация за билет се плаща пълната стойност на билета и той не подлежи на анулация. Агенцията потвърждава до 7 дни възможността за купуване на желания билет за определена трибуна. При липса на места за желаната трибуна туроператорът може да предложи цени и билети за друга. Сума за резервиран билет може да се възстанови само в случай, че няма свободни места в желаната трибуна. Билети за състезанието се продават само с туристически пакет.


ПРОГРАМА

1 ден 21.07.2016 Варна - София - Будапеща
Отпътуване от Варна в 10:30ч. от ул. "Антим I" до Археологическия музей, Бургас в 13:00ч. от ОМВ бензиностанция до хотел Мираж , Стара Загора, Пловдив, София. Нощен преход през Сърбия в посока Будапеща.

2 ден 22.07.2016 Будапеща
Пристигане в Будапеща в сутрешните часове. Свободно време за освежаване във фоайето на хотела. Настаняване в хотела. Aко има свободни стаи в момента на пристигане, гостите се настаняват веднага. Ако няма свободни стаи, настаняването става след 14.00 ч. Това е политика на всички хотелиери в световен мащаб. Трансфер до пистата за тренировката. Връщане в хотела. Свободно време.

Екскурзия по желание: Посещение на унгарски ресторант с вечеря и програма "Унгарска вечер". Нощувка.

3 ден 23.07.2016 Будапеща
Закуска. Екскурзия по желание: Панорамна обиколка на Будапеща: мостовете на р. Дунав, Парламента, Площада на героите, булевард ”Андраши”, Операта, Оперетата, Българското училище, катедралата „Св. Ищван”. Трансфер до пистата за тренировка и квалификации. Трансфер до хотела. Свободно време.
Екскурзия по желание: Плаване с корабче по р. Дунав;(при мин. 20 човека);
Екскурзия по желание: Автобусна нощна обиколка на Будапеща "Светлините на Будапеща";(при мин. 20 човека) Нощувка.

4 ден 24.07.2016 Будапеща - София - Варна
Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до пистата. След състезанието отпътуване за България.

5 Ден 25.07.2016 Пристигане във Варна в следобедните часове.


ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

  • Панорамна обиколка на Будапеща Formula 1 - 25.00 лв
Панорамната автобусна обиколка на града включва: мостовете на р.Дунав, Парламента, Площада на Героите, булевард ”Андраши”, Операта, Оперетата, Българското училище, катедралата „Св. Ищван”.
  • Разходка с корабче по Дунав Formula 1 - 30.00 лв
От реката се открива гледка към двете части на брега, които са вписани от Юнеско като световно културно наследство. Екскурзията се осъществява при минимум записани 20 души.
виж повече
  • Автобусна нощна обиколка на Будапеща "Светлините на Будапеща" Formula 1 - 25.00 лв
Потопете се в една феерия от светлини! Усетете атмосферата на Ренесанса, величието на Барока! Ще се насладите на неповторима гледка от един град, събрал в себе си едновременно история, съвременност, блясък и аристократизъм. Продължителност около 2 часа. Фото пауза на хълма в Буда, Рибарските кули, Двореца, църквата “Св.Матияш”, Президентството.
затвори
  • Посещение на унгарски ресторант с вечеря и програма "Унгарска вечер" Formula 1 - 70.00 лв
Цената включва – в зависимост от разположението на хотела в който групата ще бъде настанена - трансфер до ресторанта и обратно до хотела, вечеря, богата шоу програма и обслужване от фирмата партньор.
В ресторант "Унгарска вечер" ще можете да се насладите на уникалната програма за туристи, която ще Ви запознае с традиционни танци, фолклор и обичаи. За настроението Ви ще допринесат и разнообразната шоу програма на местен фолклорен състав. Менюто в ресторанта включва:при пристигане на гостите посрещане с погача и местна ракия, супа гуляш, пиле в гъбен сос и картофи, сомлои галуска (подобно на италианско тирамису). На човек се полагат по 2 напитки бяло или червено вино, вода и кафе.
  • Доплащане за трансфери от хотела до пистата и обратно в дни петък, събота и неделя - 45.00 лв


ЦЕНИ ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 17.04.2016

Хотел Двойна стая Единична стая Двойна стая + Допълнително легло Двойна стая + Дете (0-11,99 г.)
Хотел Canada 3*/Bestline 3*/Gerand Ventura 3* или подобен 713.40 лв 520.70 лв 1070.10 лв 1016.80 лв

ЦЕНИ ЗА ЗАПИСВАНИЯ СЛЕД 17.04.2016

Хотел Двойна стая Единична стая Двойна стая + Допълнително легло Двойна стая + Дете (0-11,99 г.)
Хотел Canada 3*/Bestline 3*/Gerand Ventura 3* или подобен 870.00 лв 635.00 лв 1305.00 лв 1240.00 лв

УСЛОВИЯ

  • Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
  • За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
  • Срок за записване: до запълване на свободните места.
  • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 35 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 70 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 90 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 17 до 30 човека се налага доплащане в размер на 130 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
При група от 12 до 17 човека се налага доплащане в размер на 150 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
Важно! Горепосоченото доплащане за потвърждаване на пътуването се дължи от всеки клиент за съответната дата на пътуване, без значение от това кога резервациите са били направени. В този случай сумата за доплащане се обявява в срок от 14 дни преди съответната дата на заминаване. Всеки клиент трябва да заплати сумата за разлика в броя на пътуващите в срок до 10 дни преди заминаване.
  • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
  • Условия за купуване на билети за Формула 1: При резервация за билет се плаща пълната стойност на билета и той не подлежи на анулация. Агенцията потвърждава до 7 дни възможността за купуване на желания билет за определена трибуна. Сума за резервиран билет може да се възстанови само в случай, че няма свободни места в желаната трибуна. Билети за състезанието се продават само с туристически пакет.
  • Junior билети са продават на деца до 13.99 г. При влизане на пистата с такива билети се изисква паспорт за проверка.
  • Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.
  • Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер на 50% от пакетната цена.
туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
  • Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
  • За деца под 18 години, непридружавани от единия или от двамата родители, е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.
  • Хотелите се намират на разстояние между 30 и 100 км от пистата за състезанието. В дните за тренировки, квалификация и състезанието е осигурен и включен в цената трансфер на турстите до пистата.
  • Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.

  • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
  • Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!
  • Туроператорът има сключена застраховка 'Отговорност на Туроператора' с ЗАД "АРМЕЕЦ"- гр. София, ул. Стефан Караджа. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки "Отмяна на пътуване" и застраховка "Кражба, загуба или забавяне на личен багаж".